Four hands στο «Four Seasons»

Δύο σπέσιαλ βραδιές «μαγειρικής συμμαχίας» έχει στα σκαριά το «Four Seasons» της Αθήνας.

Four hands στο «Four Seasons»

Δύο σπέσιαλ βραδιές «μαγειρικής συμμαχίας» έχει στα σκαριά το «Four Seasons» της Αθήνας. Ο ταλαντούχος σεφ του ιταλικού εστιατορίου του πολυτελούς συγκροτήματος «Mercato» Roberto Cannata προσκαλεί τον Filippo Fiorentini από το μισελενάτο «Il Palagio» του αδελφού «Four Seasons» της Φλωρεντίας, με σκοπό να δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού-φόρος τιμής στη μοντέρνα ιταλική γαστρονομία. Το ειδικό αυτό μενού συνενώνει στα πέντε στάδια του σπεσιαλιτέ με τη σφραγίδα των δύο εστιατορίων, σαν τις καραβίδες με κουνουπίδι και τα χτένια με λευκή τρούφα, και θα σερβιριστεί στους χώρους του πανέμορφου «Mercato» στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Το κόστος είναι € 120 κατ’άτομο ( € 150 με premium wine pairing) και οι κρατήσεις απαραίτητες.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Καραβίδες
Κουνουπίδι, φουντούκι, βανίλια
(Il Palagio)

Xτένια
Λαρδί, ρεβύθια, δενδρολίβανο, λευκή τρούφα
(Mercato)

Χειροποίητα ζυμαρικά Cavatelli
Cacio e pepe, μαριναρισμένες γαρίδες, baby καλαμάρι
(Il Palagio)

Αρνί
Αγκινάρα Ιερουσαλήμ, βατόμουρα, σος Dolce Forte
(Il Palagio)

Πράσινο μήλο
Εστραγκόν, λέμονγκρας και φράουλες, σορμπέ φράουλα
(Mercato)

i Κρατήσεις: 2108901000

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.