To «Ψάρι» σπαρταράει στον Βοτανικό

Τη δική του οπτική γύρω από τους ευφάνταστους ψαρομεζέδες παρουσιάζει εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο μεζεδοπωλείο που ξετυλίγει τη δράση του σε ένα οίκημα του Βοτανικού με πολύ άνετη αυλή.

To «Ψάρι» σπαρταράει στον Βοτανικό

Τη δική του οπτική γύρω από τους ευφάνταστους ψαρομεζέδες παρουσιάζει εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο μεζεδοπωλείο που ξετυλίγει τη δράση του σε ένα οίκημα του Βοτανικού με πολύ άνετη αυλή. Σχεδόν τα πάντα παρασκευάζονται από τους ίδιους, ξεκινώντας για παράδειγμα από τα ορεκτικά όπου οι πολλές και διαφορετικές αλοιφές συγκατοικούν με τον σχεδόν ξεχασμένο γάρο (αρχαίο άρτυμα από ψάρι) ή ένα πατέ ψαριών που σερβίρουν με αραβική πίτα.

Δικά τους είναι και τα περισσότερα αλίπαστα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μύδια ξυδάτα και γαύρο μαρινάτο μέχρι τονολακέρδα, τσιροσαλάτα και γούνα από σκουμπρί, ενώ στις πιο μαγειρευτές προτάσεις υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο λαχματζούν με καπνιστό ψάρι, φιλέτο λαβράκι στο ζυμάρι, σαγανάκια με θαλασσινά αλλά και ψάρι μπουρδέτο κόκκινο ή λευκό με τη συνταγή της Κεφαλονιάς. Θα συνοδεύσετε με αρκετές ετικέτες κρασιού και μια ψαγμένη ποικιλία σε αποστάγματα και μπίρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.