Ο Senios άλλαξε...

Το νέο πρόσωπο του μαγαζιού κάνει την Πέμπτη 12/9 την πρώτη επίσημη πρεμιέρα του.

Ο Senios άλλαξε...

Ριζική η ανανέωση στο δημοφιλές πόστο της περιοχής Αγίας Ειρήνης που ξανανοίγει για τη σεζόν απόψε το βράδυ. Τα λουσάτα μαρμάρινα τραπέζια και οι πολυθρόνες σε μπρούτζο –βελούδο έφυγαν και στη θέση τους μπήκαν τραπεζάκια ξύλο- μάρμαρο και καρέκλες καφενείου σηματοδοτώντας μαζί με πολλές άλλες διακοσμητικές αλλαγές τη μετατροπή του σε καφε- μεζεδοπωλείο.

Ο Βασίλης και ο Νίκος δεν μένουν πια εδώ, αλλά είναι οι υπόλοιποι «Clumsies», και την επιμέλεια του μενού έχει πλέον ο Δήμος Μπαλόπουλος που έχει την έδρα του στα αδελφά «Frater & Soror» και «ΦΒΚ». Από τυροκαφτερή, μαυρομάτικα σπιανάδα και μπουγιουρντί μέχρι γιαουρτλού με αρνίσια κεφτεδάκια στη σούβλα, μπακαλιάρο σκορδαλιά με μελιτζάνα και ντομάτα, και κοτόπουλο κάρυ. Κοκτέιλ και ποτά υπάρχουν πάντα αλλά το ύφος του μαγαζιού έχει αλλάξει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.