«Noel» και «Brokies» σε brunch συνασπισμό

Συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη το pop up του δημοφιλούς all day στεκιού της Κάντζας στο όλο το χρόνο γιορτινό μαγαζί του κέντρου.

«Noel» και «Brokies» σε brunch συνασπισμό

Ξεκίνησε μέσα στον Αύγουστο, αγαπήθηκε και συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη το pop up του δημοφιλούς all day στεκιού της Κάντζας στο όλο το χρόνο γιορτινό μαγαζί του κέντρου. Το ειδικό μενού που δημιούργησε η σεφ του «Brokies» Δέσποινα Πάνου και φιγουράρει στα τραπέζια του «Noel» κεντράρει στο brunch που σερβίρεται μέχρι το αργά το απόγευμα, ανοίγεται όμως και σε άλλες comfort γεύσεις για το υπόλοιπο της ημέρας.

Πέρα λοιπόν από διάφορες παρασκευές με αυγά και pancakes αλμυρά και γλυκά, θα βρείτε ακόμα ορεκτικά, σαλάτες, πίτσα και κάποια κύρια πιάτα. Στα γευστικά SOS σημειώστε τα mini burgers με ωραίο κιμά και διάφορα toppings ή το μεγάλο που σερβίρεται με bbq sauce και τηγανιτό αυγό, τη δροσερή σαλάτα του Καίσαρα και τα bao buns με τραγανό κοτόπουλο, φιστικοβούτυρο και μαγιονέζα με γλυκό τσίλι – κάποια από αυτά μάλιστα ενδέχεται να βρουν μόνιμα τη θέση τους στον κατάλογο του «Noel».

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.