Νέο «Frankie» στη Νέα Ερυθραία

Νέα στέγη στα βόρεια προάστια της πόλης απέκτησε μόλις το all day ιταλικό εστιατόριο από την οικογένεια των «nice n easy», που πρωτογνωρίσαμε στο Κολωνάκι.

Νέο «Frankie» στη Νέα Ερυθραία

Νέα στέγη στα βόρεια προάστια της πόλης απέκτησε μόλις το all day ιταλικό εστιατόριο από την οικογένεια των «nice n easy», που πρωτογνωρίσαμε στο Κολωνάκι. Ο χώρος του παλιού «Ergon» της Νέας Ερυθραίας διαμορφώθηκε εντυπωσιακά από την αρχιτέκτονα Κωνσταντίνα Μπάστα και το αρχιτεκτονικό γραφείο Basta Team στα πρότυπα μιας νεοϋρκέζικης τρατορίας με τον ξυλόφουρνο και την ανοικτή κουζίνα να δίνουν τον τόνο στον μεγάλο χώρο που απλώνεται σε δύο επίπεδα.

Η farm to table φιλοσοφία που χαρακτηρίζει όλα τα εστιατόρια του ομίλου, με πολλές οργανικές πρώτες ύλες πολλές εκ των οποίων από μικρούς Έλληνες παραγωγούς γίνεται η βάση για ένα μενού στα χρώματα της Ιταλίας, που δημιουργεί ο σεφ Παναγιώτης Μωυσής σε συνεργασία με τον executive chef των nice n easy Χρήστο Αθανασιάδη.

Νέο «Frankie» στη Νέα Ερυθραία - εικόνα 1

Η μπουράτα με λαχανικά και τρίχρωμη κινόα, το αρνίσιο καρέ γαλλικής κοπής με ραβιόλι από pak choi, πουρέ γλυκιάς κολοκύθας και σάλτσα κόκκινου κρασιού, αλλά και η διάσημη bistecca alla Fiorentina είναι κάποιες από τις προτάσεις του καταλόγου, που συμπληρώνονται με φρέσκια pasta, πίτσα και όπως πάντα gluten free και vegan επιλογές. Τα signature cocktails δεν λείπουν, ενώ κάθε σαββατοκύριακο σερβίρεται και brunch.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.