Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens», συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση διά χειρός Arnaud Bignon.

Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens» από την οικογένεια της Autograph Collection στην καρδιά της πόλης, συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση με επίκεντρο το μητροπολιτικής αισθητικής εστιατόριο «Symposium».

Πρόκειται για το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με all day χαρακτήρα και μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις σε επιμέλεια του διάστερου σεφ Arnaud Bignon και υπό τη γενικότερη εποπτεία του Απόστολου Τραστέλη. Στο μενού βρίσκουμε για παράδειγμα μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική σαλάτα με πολύχρωμα τοματίνια, ζωμό αγγουριού, παγωτό φέτας και τσιπς από μαύρη ελιά Άμφισσας, ορεκτικά με γαλλικές πινελιές σαν το φουαγκρά με τσάτνεϊ σύκου και κάποιες κύριες προτάσεις με κρέας ή ψάρι όπως το φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια, πέστο βασιλικού, τσορίθο και πιπεριά Φλωρίνης.

Η δράση απλώνεται ακόμα στο «Plato Bar & Lounge» με την εντυπωσιακή κάβα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το Aether Restaurant Bar που βρίσκεται στο rooftop και χαρίζει πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Symposium

(ξεν. «Academias») Ακαδημίας 38 & Ομήρου, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.