Δεν έχουμε καλύτερο από τις καλοκαιρινές βόλτες στην Πλάκα. Χανόμαστε στα κοσμοπλημμυρισμένα σοκάκια της, γινόμαστε ένα με το πολύχρωμο πλήθος των τουριστών και των διαχρονικών εραστών του αθηναϊκού downtown, αποζητούμε την ηρεμία και ρεμβάζουμε στα πέριξ της Ρωμαϊκής Αγοράς. Αυτήν την πιο ήσυχη πλευρά της Πλάκας επέλεξε ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης για να στεγάσει το αθηναϊκό «αδερφάκι» του «BlueFish» της Βουλιαγμένης. Απλώνει τραπέζια και καρέκλες στην όμορφη Πλατεία Καλογριώνη, δημιουργώντας νησιώτικο σκηνικό ανάμεσα στις ασπρισμένες μουριές και στο πράσινο των θάμνων, και παρουσιάζει γεύσεις με το μότο «Πλάκα δεν είναι μόνο ο μουσακάς και το παστίτσιο».
Εξ ου και ξεδιπλώνει μια γευστική μικρογραφία του αδελφού μαγαζιού της Βουλιαγμένης σε πιο ανάλαφρο ύφος, στελεχώνοντας μάλιστα την κουζίνα με μια ομάδα από φερέλπιδες νέους σεφ. Κι εδώ η γενική ιδέα του μαγαζιού είναι να παντρεύει την οικειότητα της ψαροταβέρνας με αύρα μοντέρνας κουζίνας, κάτι που μεταφράζεται σε ορεκτικά όπως η πολύ ωραία ταραμοσαλάτα με την αφράτη και βελούδινη υφή και η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, σε δροσερές σαλάτες όπως αυτή με παντζάρι και γιαούρτι αλλά και ανατρεπτικές θαλασσινές σπεσιαλιτέ στο signature ύφος του σεφ, όπως η τσιπούρα crispy skin και η ψητή σφυρίδα σε φούρνο ρομπάτα.