Η χαρά του τρώγειν στο «Mezze Glyfada»

Μεζέ και παρέα, παγωμένες μπίρες και comfort νοστιμιές προσφέρει το ψαγμένο μεζεδοπωλείο νέας γενιάς του ομίλου Καστελόριζο.

Η χαρά του τρώγειν στο «Mezze Glyfada»

Το καλοκαίρι στην πόλη θέλει μεζέ και παρέα, παγωμένες μπίρες και comfort νοστιμιές, εύκολες και προσιτές εξόδους με την οικογένεια και τους φίλους που να μπορείς να τις επαναλάβεις ξανά και ξανά. Ακριβώς αυτό προσφέρει το «Mezze Glyfada», το ψαγμένο μεζεδοπωλείο νέας γενιάς του ομίλου Καστελόριζο, που γιορτάζει τη μοιρασιά και τη ζεστασιά της κουλτούρας του μεζέ. Κάτω από τις ομπρέλες, έξω, εκεί όπου η οδός Φοίβης συναντά τη Μεταξά, έχει στηθεί μια μικρή εξοχή, ενώ η ατμοσφαιρική και φιλικά μίνιμαλ σάλα με τις νοσταλγικές αναφορές στην παλιά Αθήνα σε προκαλεί να χαλαρώσεις.

Η χαρά του τρώγειν στο «Mezze Glyfada» - εικόνα 1

Στο εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση μενού θα ανακαλύψετε νοστιμότατους μεζέδες της θάλασσας αλλά και της στεριάς, από φρέσκο ψαράκι ή γαρίδες τηγανητές και αβγά μάτια με πατατούλες και απάκι Κρήτης, που σερβίρονται σε τηγανάκι, μέχρι τα πολύ δημοφιλή ψητά της ώρας (μικρές σούβλες για 2 άτομα, που περιλαμβάνουν φιλέτο μοσχάρι, ζουμερό κοτόπουλο, φιλέτο σολομού) σε μοντέρνα ξύλινα πλατό. Ό,τι κι αν δοκιμάσεις είναι ζημιά! Δεν είναι τυχαίο που το εμπνευσμένο concept του μεζεδοπωλείου στη Γλυφάδα κέρδισε αμέσως τους Αθηναίους και το «Mezze Glyfada» παραμένει πέντε χρόνια μετά το άνοιγμά του το ίδιο δημοφιλές, προσελκύοντας σταθερά κόσμο από την ευρύτερη γειτονιά αλλά και απ’ όλη την Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.