Νέος «άποικος» στο Γκολφ της Γλυφάδας

Το κλασικό εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους αναγεννήθηκε με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο τιμόνι της κουζίνας.

Νέος «άποικος» στο Γκολφ της Γλυφάδας

Με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο τιμόνι της κουζίνας αναγεννήθηκε μόλις το κλασικό εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ. Η ριζική ανακαίνιση έγινε σε αποικιακό ύφος, όπως μαρτυρά και το όνομα του μαγαζιού, και η δράση ξεκινά από νωρίς το πρωί με καφέ και προσεγμένο snacking, που περιλαμβάνει από μια ανοιχτή πίτα με ντομάτα, λιωμένο τυρί, προσούτο, σαλάμι και ρόκα μέχρι πολλών ειδών ομελέτες και προσεγμένες ποικιλίες.

Νέος «άποικος» στο Γκολφ της Γλυφάδας - εικόνα 1

Η συνέχεια γράφεται με ένα μοντέρνο ελληνικό ρεπερτόριο διά χειρός του ταλαντούχου σεφ με προτάσεις σαν το μαρινάτο λαβράκι με κρίταμο και κάπαρη και τη φέτα σε φύλλο κρούστας με θυμαρίσιο μέλι, το ριζότο με μανιτάρια και λιωμένο κατσικίσιο τυρί αλλά και τον χωριάτικο κόκορα από τους Μολάους με μακαρούνες από χαρούπι και αρσενικό Νάξου, που βγαίνει καθημερινά σε περιορισμένες μερίδες. Η wine list δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα χωρίς να λείπουν τα κοκτέιλ, ενώ τα σαββατοκύριακα σερβίρεται και brunch.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.