«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» σε συνδυασμό με μια βόλτα από το «Galaxy» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες για αίσθηση διακοπών στην Αθήνα.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά μικρές πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες όταν αποζητούμε αίσθηση διακοπών στην Αθήνα. Στο «Oasis Pool Βar & Grill» μάλιστα ο executive chef Κώστας Αθανασίου ποντάρει στις μοντέρνες υγιεινές γεύσεις που ταιριάζουν γάντι στο καλοκαίρι όπως η σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, οι γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο και η τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, που μπορούμε να απολαύσουμε και από την άνεση της ξαπλώστρας μας.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση - εικόνα 1

Στα ψηλά του ξενοδοχείου τώρα, το «Galaxy» έχει ολοκαίνουργιο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι ελληνικές γεύσεις με φαντασία και διάθεση για πειραματισμό: χταπόδι ψητό με σος BBQ σος, χορτόπιτα με κέιλ, σαρδέλες ψητές και ταραμοσαλάτα με αβοκάντο, αθηναϊκή σαλάτα με πέρλες λεμονιού, εντυπωσιακές jumbo γαρίδες με ντιπ από «σος σαγανάκι» και φέτα, μπριάμ λαχανικών με ξηρούς καρπούς, πρωτότυπο καλαμάρι με καστανό ρύζι, προσούτο Ευρυτανίας και σπαράγγια.

Η ανανεωμένη λίστα των κοκτέιλ είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν και τους πλανήτες. Το «ταξίδι» με τη φανταστική θέα στη νυχτερινή Αθήνα περιλαμβάνει κοκτέιλ με φυσαλίδες όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο, προτάσεις που βασίζονται σε παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ παλαιωμένο σε βαρέλι, όπως και κοκτέιλ με τις τεχνικές της μοριακής μιξολογίας σαν το Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λαμπερό επετειακό πάρτυ στο "Nuéra"

Το εντυπωσιακό bistro & bar στη Γλυφάδα κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα ξέφρενο πάρτυ.

27/03/2023

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.