«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» σε συνδυασμό με μια βόλτα από το «Galaxy» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες για αίσθηση διακοπών στην Αθήνα.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά μικρές πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες όταν αποζητούμε αίσθηση διακοπών στην Αθήνα. Στο «Oasis Pool Βar & Grill» μάλιστα ο executive chef Κώστας Αθανασίου ποντάρει στις μοντέρνες υγιεινές γεύσεις που ταιριάζουν γάντι στο καλοκαίρι όπως η σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, οι γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο και η τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, που μπορούμε να απολαύσουμε και από την άνεση της ξαπλώστρας μας.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση - εικόνα 1

Στα ψηλά του ξενοδοχείου τώρα, το «Galaxy» έχει ολοκαίνουργιο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι ελληνικές γεύσεις με φαντασία και διάθεση για πειραματισμό: χταπόδι ψητό με σος BBQ σος, χορτόπιτα με κέιλ, σαρδέλες ψητές και ταραμοσαλάτα με αβοκάντο, αθηναϊκή σαλάτα με πέρλες λεμονιού, εντυπωσιακές jumbo γαρίδες με ντιπ από «σος σαγανάκι» και φέτα, μπριάμ λαχανικών με ξηρούς καρπούς, πρωτότυπο καλαμάρι με καστανό ρύζι, προσούτο Ευρυτανίας και σπαράγγια.

Η ανανεωμένη λίστα των κοκτέιλ είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν και τους πλανήτες. Το «ταξίδι» με τη φανταστική θέα στη νυχτερινή Αθήνα περιλαμβάνει κοκτέιλ με φυσαλίδες όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο, προτάσεις που βασίζονται σε παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ παλαιωμένο σε βαρέλι, όπως και κοκτέιλ με τις τεχνικές της μοριακής μιξολογίας σαν το Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.