Στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania», το «Olive Garden» προσφέρει σταθερά ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα πανοραμικής θέας στην πόλη και ωραίων γεύσεων. Και στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας ποντάρει σταθερά στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ προϊόντα από όλη την Ελλάδα τα οποία αναδεικνύει με μοντέρνα διάθεση: αβοκάντο με ψητά ροδάκινα και σαλάτα με κινόα και δροσουλίτη, χοιρινό φιλέτο γεμιστό με καπνιστή μελιτζάνα, πάστα φρέσκου σκόρδου και γραβιέρα Άνδρου, χωρίς να λείπουν αρκετές επιλογές για vegan και vegetarians.
Ο pastry chef του εστιατορίου Pierre Fullana μπαίνει στο παιχνίδι με γλυκές προτάσεις όπως οι δίπλες με μους γιαουρτιού και η σοκολατόπιτα με σοκολάτα Valhrona και παγωτό από κάρδαμο και κολοκύθα, σε συνδυασμό με κάποιο signature cocktail στο εξωτερικό μπαρ.