Το «Buba» μας μεταφέρει στους τροπικούς της Κηφισιάς

Τo signature εξωτικό μείγμα από ωραίες μουσικές, κοκτέιλ και γεύσεις που τόσο αγαπάμε να απολαμβάνουμε γίνεται τώρα το καλοκαίρι το απόλυτο αντίδοτο στις μεγάλες ζέστες της πόλης.

Το «Buba» μας μεταφέρει στους τροπικούς της Κηφισιάς

Τo signature εξωτικό μείγμα από ωραίες μουσικές, κοκτέιλ και γεύσεις που τόσο αγαπάμε να απολαμβάνουμε γίνεται τώρα το καλοκαίρι το απόλυτο αντίδοτο στις μεγάλες ζέστες της πόλης.

Το «Buba» μας μεταφέρει στους τροπικούς της Κηφισιάς - εικόνα 1

Το glasshouse του κηφισιώτικου νεοκλασικού ανοίγει διάπλατα και ο «μυστικός» πίσω κήπος μάς περιμένει για δροσερές βραδιές κάτω από τα πολύχρωμα φωτάκια, τα φανάρια και τα κάθε λογής ενθύμια από ταξίδια στις εξωτικές γειτονιές της Άπω Ανατολής. Κάπου εκεί μας ταξιδεύουν και οι γεύσεις, μιξάροντας τα καλύτερα της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ με μια δόση Χονγκ Κονγκ σε ένα fusion κοσμοπολίτικο και γοητευτικό: σαλάτα αβοκάντο με γαρίδες, πράσινο μήλο, κόλιαντρο και σος γκρέιπφρουτ, veggie ρολάκια με παπάγια, μάνγκο, βερμιτσέλι και βιετναμέζικη σος, won ton με κιμά από κοτόπουλο και sweet chili, ψάρι ημέρας με φρέσκο κουρκουμά, λέμονγκρας και φύλλα μουστάρδας, που συνοδεύεται με νιόκι από νουντλ.

Το «Buba» μας μεταφέρει στους τροπικούς της Κηφισιάς - εικόνα 2

Η μπάρα σιγοντάρει σε αντίστοιχες γεωγραφικές συντεταγμένες, χτυπώντας τζιν με μους μάνγκο και λεμονιού για το Mission of Burma ή τεκίλα με Aperol αρωματισμένο με τσίλι και κανέλα για το Pablo Escobar in Thailand, ενώ η κονσόλα ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα, μπλέκοντας τη reggae και το rock ’n’ roll με την disco και τα παλιά ρεμπέτικα της Αμερικής στο χαρακτηριστικό ύφος του General Conzou (aka Κωνσταντίνος Ζουγανέλης).

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.