«Balux Cafe: The House Project»: Το καλοκαιρινό cosy meeting point

Ένα χαλαρό αλλά στιλάτο παραθαλάσσιο εξοχικό που δεν έχει καθιερωθεί τυχαία ως το ιδανικό οικογενειακό spot για το καλοκαίρι και για κάθε διάθεση.

«Balux Cafe: The House Project»: Το καλοκαιρινό cosy meeting point

Τοποθεσία, concept, διακοσμητικό στιλ και γεύσεις βρίσκονται εδώ σε απόλυτη αρμονία, θυμίζοντας ένα χαλαρό αλλά στιλάτο παραθαλάσσιο εξοχικό που δεν έχει καθιερωθεί τυχαία ως το ιδανικό οικογενειακό spot για το καλοκαίρι και για κάθε διάθεση. Το «Balux Cafe: The House Project», με υπέροχη θέα στην παραλία, luxury country έπιπλα και ιδιαίτερα έργα τέχνης, θυμίζει περισσότερο σπίτι παρά cafe, ακολουθώντας από την αρχή της λειτουργίας του την τάση της comfort χαλάρωσης.

Οι πρωινοί τύποι δοκιμάστε το lazy breakfast του, ενώ το απόγευμα το μέρος προσφέρεται για παρεΐστικες μαζώξεις, για επιτραπέζια συνοδεία δροσερών χειροποίητων τσαγιών και άραγμα στις μαξιλάρες μπροστά στη flat screen TV. Όταν πεινάσετε, θα βρείτε ένα πλούσιο μενού με γευστικές μεσογειακές γεύσεις, πίτσα και σούσι, με τα δημοφιλή Sushi Nights της Τρίτης να επιστρέφουν και φέτος. Σημαντική προσθήκη το ειδικό παιδικό μενού, που σε συνδυασμό με τον μεγάλο παιδότοπο δίνει στο «Balux» και family friendly διάσταση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;