«Balux Cafe: The House Project»: Το καλοκαιρινό cosy meeting point

Ένα χαλαρό αλλά στιλάτο παραθαλάσσιο εξοχικό που δεν έχει καθιερωθεί τυχαία ως το ιδανικό οικογενειακό spot για το καλοκαίρι και για κάθε διάθεση.

«Balux Cafe: The House Project»: Το καλοκαιρινό cosy meeting point

Τοποθεσία, concept, διακοσμητικό στιλ και γεύσεις βρίσκονται εδώ σε απόλυτη αρμονία, θυμίζοντας ένα χαλαρό αλλά στιλάτο παραθαλάσσιο εξοχικό που δεν έχει καθιερωθεί τυχαία ως το ιδανικό οικογενειακό spot για το καλοκαίρι και για κάθε διάθεση. Το «Balux Cafe: The House Project», με υπέροχη θέα στην παραλία, luxury country έπιπλα και ιδιαίτερα έργα τέχνης, θυμίζει περισσότερο σπίτι παρά cafe, ακολουθώντας από την αρχή της λειτουργίας του την τάση της comfort χαλάρωσης.

Οι πρωινοί τύποι δοκιμάστε το lazy breakfast του, ενώ το απόγευμα το μέρος προσφέρεται για παρεΐστικες μαζώξεις, για επιτραπέζια συνοδεία δροσερών χειροποίητων τσαγιών και άραγμα στις μαξιλάρες μπροστά στη flat screen TV. Όταν πεινάσετε, θα βρείτε ένα πλούσιο μενού με γευστικές μεσογειακές γεύσεις, πίτσα και σούσι, με τα δημοφιλή Sushi Nights της Τρίτης να επιστρέφουν και φέτος. Σημαντική προσθήκη το ειδικό παιδικό μενού, που σε συνδυασμό με τον μεγάλο παιδότοπο δίνει στο «Balux» και family friendly διάσταση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.