2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

«Helios» και «Taverna 37» άνοιξαν μόλις στο παραλιακό μέτωπο της εμβληματικής χερσονήσου του Αστέρα.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση της γαστρονομικής του πρότασης με το ψαρο-εστιατόριο «Pelagos» και την κομψή τρατορία «Mercato», το «Four Seasons Astir Palace» βάζει κι άλλα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και πιο συγκεκριμένα στο παραλιακό μέτωπο της λαμπερής χερσονήσου του Αστέρα. Έτσι, στα «πόδια» του ξενοδοχείου «Ναυσικά» άνοιξε μόλις το «Helios» που κομίζει μοντέρνο λατινοαμερικάνικο αέρα στο ιδιαιτέρως χαλαρωτικό περιβάλλον που έπλασε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Κ-Studio. Στο μενού τον τόνο δίνουν διάφορα ωμά, μια ποικιλία σε tacos και πληθωρικά σάντουιτς και κάποιες κύριες προτάσεις όπως το φρέσκο ψάρι στον Josper με τηγανιτή κάπαρη.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons» - εικόνα 1
«Taverna 37»

Η «Taverna 37» τώρα στήνει σκηνικό προχωρημένης ταβέρνας σε μιαν ήσυχη άκρη της παραλίας του «Αρίωνα» και σερβίρει γεύσεις που παραπέμπουν στην παράδοση – από κεφτεδάκια και αχνιστά μύδια μέχρι παϊδάκια σε βινεγκρέτ από λεμόνι και ρίγανη και λαβράκι Κεφαλονιάς στη λαδόκολλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.