2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

«Helios» και «Taverna 37» άνοιξαν μόλις στο παραλιακό μέτωπο της εμβληματικής χερσονήσου του Αστέρα.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση της γαστρονομικής του πρότασης με το ψαρο-εστιατόριο «Pelagos» και την κομψή τρατορία «Mercato», το «Four Seasons Astir Palace» βάζει κι άλλα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και πιο συγκεκριμένα στο παραλιακό μέτωπο της λαμπερής χερσονήσου του Αστέρα. Έτσι, στα «πόδια» του ξενοδοχείου «Ναυσικά» άνοιξε μόλις το «Helios» που κομίζει μοντέρνο λατινοαμερικάνικο αέρα στο ιδιαιτέρως χαλαρωτικό περιβάλλον που έπλασε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Κ-Studio. Στο μενού τον τόνο δίνουν διάφορα ωμά, μια ποικιλία σε tacos και πληθωρικά σάντουιτς και κάποιες κύριες προτάσεις όπως το φρέσκο ψάρι στον Josper με τηγανιτή κάπαρη.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons» - εικόνα 1
«Taverna 37»

Η «Taverna 37» τώρα στήνει σκηνικό προχωρημένης ταβέρνας σε μιαν ήσυχη άκρη της παραλίας του «Αρίωνα» και σερβίρει γεύσεις που παραπέμπουν στην παράδοση – από κεφτεδάκια και αχνιστά μύδια μέχρι παϊδάκια σε βινεγκρέτ από λεμόνι και ρίγανη και λαβράκι Κεφαλονιάς στη λαδόκολλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Helios

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Taverna 37

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κριτική: Δοκιμάσαμε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κω

Το "νησί του Ιπποκράτη" είναι ό,τι πρέπει για ριλάξ και γαστρονομικό τουρισμό. Αφιερώνουμε λοιπόν την στήλη της κριτικής σε δύο από τα καλύτερα εστιατόριά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/08/2022

Kenshō Ornos: Η premium γεύση του Myconian Experience

Θεμέλια λίθος ενός brand που ταυτίστηκε με το premium lifestyle της Μυκόνου, το Kenshō Ornos επιστρέφει στο προσκήνιο συνδυάζοντας μοναδική εμπειρία διαμονής με γαστρονομική πρόταση αξιόσεων.

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.