Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Oι «Γλυκές Μέρες» επιστρέφουν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου έχοντας τη φράουλα στο επίκεντρο.

Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Παράδοση αποτελούν πια οι «Γλυκές Μέρες» που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν το πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου, στρέφοντας τους προβολείς από τη σοκολάτα και τα νηστίσιμα γλυκά μέχρι τα φρούτα που φέρνει μαζί της κάθε εποχή. Σειρά έχει πάρει κιόλας η φράουλα και το γλυκό μενού υπογράφει ο νέος pastry chef του «Titania», Pierre Fullana, με θητεία σε καλές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από τα μακαρόν με γέμιση μαρμελάδα φράουλας και την τούρτα κρέπα με ναμελάκα φράουλας και την Πάβλοβα με πουρέ φράουλας περνά σε μια εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο, και για τους νηστεύοντες σε ένα νηστίσιμο κέικ με φράουλες μαριναρισμένες σε σιρόπι λεμονόχορτου αλλά κι έναν χαλβά με βάση από ταπιόκα φράουλας. Όλα αυτά θα σερβίρονται έως τις 16/5 τόσο στη La Brasserie όσο και στο Olive Garden με την εντυπωσιακή θέα, και κοστίζουν € 6 έκαστο με καφέ φίλτρου σε απεριόριστη κατανάλωση.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.