Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού.

Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού. Η αρχή έγινε ήδη με το πρώτο event που ήταν αφιερωμένο στις ετικέτες από το βόρειο κομμάτι της Κοιλάδας του Ροδανού και η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Πιο συγκεκριμένα, σειρά έχει το boutique οινοποιείο Μανουσάκη από την Κρήτη (27/3), ενώ τα δύο επόμενα ραντεβού θα στρέψουν ξανά τους προβολείς από τη μία στη Βουργουνδία και τον οίκο Joseph Drouhin και από την άλλη στα εξαιρετικά κρασιά του Bodegas Krontiras που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Κροντιράς στην Αργεντινή.

Σε κάθε περίπτωση ο ταλαντούχος executive chef του εστιατορίου Χρόνης Δαμαλάς προτείνει ένα διαφορετικό κάθε φορά ειδικό μενού, κομμένο και ραμμένο στα φιλοξενούμενα κρασιά και το terroir τους ούτως ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και ο χαρακτήρας τους, ενώ ο Αδάμ Τσαρούχης ντύνει όπως πάντα τις Τετάρτες στο «Cash» με τη μελωδική φωνή του.

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.