Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus» που χαρίζει μάλιστα την «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» σύμφωνα με τα πρόσφατα World Luxury Travel Awards. Έτσι στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού διά χειρός του executive chef Βασίλη Μήλιου φιγουράρουν προτάσεις με ελληνικό χρώμα που βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, όπως το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με μπαχαρικά και φλοίδες γραβιέρας, τα τορτελίνια με σπανάκι, ανθότυρο και τσιπς από καπνιστό χοιρινό Ευρυτανίας,η σφυρίδα με χυμό μανταρίνι και λουίζα με χόρτα εποχής αλλά και το μπουτάκι από βιολογικό κοτόπουλο με δαμάσκηνα, ανδριώτικο τυρί, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα Μαυροδάφνης.
Ταυτόχρονα, το ολοκαίνουργιο pizza lovers menu προσφέρει μια επιλογή σε ενδιαφέρουσες πίτσες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας τους λάτρεις της ιεροτελεστίας του τσαγιού περιμένουν ξεχωριστές ποικιλίες κι εκείνους της σοκολάτας τρεις γεύσεις του αγαπημένου τους ροφήματος, μαζί κι ένα θαυμάσιο φοντί. Ολοκαίνουργια λίστα έχει και το μπαρ, με cocktails και mocktails συνοδεία fingerfood.