Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει κάθε στιγμή της ημέρας το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus».

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus» που χαρίζει μάλιστα την «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» σύμφωνα με τα πρόσφατα World Luxury Travel Awards. Έτσι στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού διά χειρός του executive chef Βασίλη Μήλιου φιγουράρουν προτάσεις με ελληνικό χρώμα που βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, όπως το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με μπαχαρικά και φλοίδες γραβιέρας, τα τορτελίνια με σπανάκι, ανθότυρο και τσιπς από καπνιστό χοιρινό Ευρυτανίας,η σφυρίδα με χυμό μανταρίνι και λουίζα με χόρτα εποχής αλλά και το μπουτάκι από βιολογικό κοτόπουλο με δαμάσκηνα, ανδριώτικο τυρί, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα Μαυροδάφνης.

Ταυτόχρονα, το ολοκαίνουργιο pizza lovers menu προσφέρει μια επιλογή σε ενδιαφέρουσες πίτσες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας τους λάτρεις της ιεροτελεστίας του τσαγιού περιμένουν ξεχωριστές ποικιλίες κι εκείνους της σοκολάτας τρεις γεύσεις του αγαπημένου τους ροφήματος, μαζί κι ένα θαυμάσιο φοντί. Ολοκαίνουργια λίστα έχει και το μπαρ, με cocktails και mocktails συνοδεία fingerfood.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.