Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει κάθε στιγμή της ημέρας το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus».

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus» που χαρίζει μάλιστα την «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» σύμφωνα με τα πρόσφατα World Luxury Travel Awards. Έτσι στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού διά χειρός του executive chef Βασίλη Μήλιου φιγουράρουν προτάσεις με ελληνικό χρώμα που βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, όπως το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με μπαχαρικά και φλοίδες γραβιέρας, τα τορτελίνια με σπανάκι, ανθότυρο και τσιπς από καπνιστό χοιρινό Ευρυτανίας,η σφυρίδα με χυμό μανταρίνι και λουίζα με χόρτα εποχής αλλά και το μπουτάκι από βιολογικό κοτόπουλο με δαμάσκηνα, ανδριώτικο τυρί, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα Μαυροδάφνης.

Ταυτόχρονα, το ολοκαίνουργιο pizza lovers menu προσφέρει μια επιλογή σε ενδιαφέρουσες πίτσες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας τους λάτρεις της ιεροτελεστίας του τσαγιού περιμένουν ξεχωριστές ποικιλίες κι εκείνους της σοκολάτας τρεις γεύσεις του αγαπημένου τους ροφήματος, μαζί κι ένα θαυμάσιο φοντί. Ολοκαίνουργια λίστα έχει και το μπαρ, με cocktails και mocktails συνοδεία fingerfood.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/02/2024

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.

Gorlomi

Θερμή μητροπολιτική κλασική αύρα, class και ευφορική ενέργεια σ’ ένα καινούργιο hot ρεστοράν της Αθήνας. Η fine comfort κουζίνα έχει υπογραφή made in Italy από τον αστεράτο σεφ Lucca Piscazzi.

Αναζητώντας τον καλύτερο Έλληνα σομελιέ του 2024

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο του 2024, με τη συμμετοχή 14 συνολικά διαγωνιζομένων, θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.

Ο Ferran Adrià μαγείρεψε "Alchemist": Βρεθήκαμε στο κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς

Τρεις avant-garde σεφ, menu dégustation 46 σταδίων, μια γιορτή προς τιμήν της κληρονομιάς του "El Bulli" και του Ferran Adrià, του σεφ που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο τρώει ο κόσμος τον 21ο αιώνα. Η πρωτοπορία αντεπιτίθεται με όραμα έναν πιο δίκαιο και νόστιμο πλανήτη και το "αθηνόραμα" ήταν εκεί.

Fire Nights Vol. 3: H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Η σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη μαγειρεύει στα Εξάρχεια και το δημοφιλές wine resto, στις 5 Μαρτίου.

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.