Κάτι τρέχει στο Παλαιό Ψυχικό

Άνοιξε αθόρυβα κατά τα τέλη Νοεμβρίου, όμως το «Misifu» συζητιέται πολύ, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που το προτιμούν και τα σαββατοκύριακα οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Κάτι τρέχει στο Παλαιό Ψυχικό

Άνοιξε αθόρυβα κατά τα τέλη Νοεμβρίου, όμως το «Misifu» συζητιέται πολύ, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που το προτιμούν και τα σαββατοκύριακα οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Μεγάλο και άνετο, με suburbia θέα από τις τζαμαρίες, εσωτερικά αποπνέει μοντέρνα βιομηχανική αύρα κι έχει στα ηνία της (ανοιχτής) κουζίνας τον σεφ Δημήτρη Νίκολη από το «Barbarossa» της Πάρου.

Το πολυσυλλεκτικό μενού περιλαμβάνει αρκετές προτάσεις που παντρεύουν τις ελληνομεσογειακές γεύσεις με τις αγαπημένες του σεφ ασιατικές πινελιές, σαν την new age αθηναϊκή σαλάτα με κολοκύθι, φασόλια edamame και μαγιονέζα μάραθου και τα χειροποίητα dumplings με γέμιση φρικασέ και αυγολέμονο αρωματισμένο με ούζο. Η συνέχεια γράφεται με επιλογές που κεντράρουν στα εκλεκτά κρεατικά και θαλασσινά, ξεκινώντας από μια μπαλοτίνα κοτόπουλου με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί ή μια ελληνική μπριζόλα ωρίμανσης και φτάνοντας μέχρι ένα φιλέτο café de Paris και μια μπιστέκια φιορεντίνα δικής τους εισαγωγής από την Ιταλία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.