Ανανέωση τώρα στο «Chefi»

Η νέα χρονιά ήρθε με καινούργιο μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Ανανέωση τώρα στο «Chefi»

Η νέα χρονιά ήρθε με καινούργιο μενού στο πάντα ανήσυχο «Chefi» της Έφης Κότσαπα, το οποίο κάνει πρεμιέρα από την Τετάρτη 16/1 που το εστιατόριο ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του. Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε προς τα βόρεια και πιάσετε τραπέζι στην ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου που στεγάζει το εστιατόριο, με τους τοίχους βαμμένους σε ζεστό κόκκινο χρώμα και τη φιλική ατμόσφαιρα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε προσεγμένες comfort γεύσεις with a twist, όπως το χταπόδι σχάρας με μαυρομάτικα φασόλια και ταραμά, η αφράτη τάρτα με λαχανικά και σος πιπεριάς, ο σολομός τατάκι με τρίχρωμη κινόα, σόγια και γλυκό τσίλι αλλά και το διάσημο ριζότο χωριάτικη σαλάτα, το οποίο διατηρείται ευλαβικά στον κατάλογο.

Η συνέχεια ακολουθεί είτε την οδό του κρέατος, που επιφυλάσσει από χοιρινό iberico με πατάτες γκρατινέ και picanha με ψητά λαχανικά μέχρι μπέργκερ με κιμά από Black Angus και rib eye με σάλτσα από δεντρολίβανο, είτε εκείνη της πάστα, με προτάσεις όπως οι φρέσκες παπαρδέλες με μανιτάρια και λάδι τρούφας, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές για όσους αγαπούν το ψάρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.