Η Σαντορίνη αριβάρει στο Public

Το all day μενού εμπλουτίζεται με πιάτα που υπογράφει το «αδερφάκι» της εμβληματικής «Σελήνης» του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, το «Selene Meze & Wine».

Η Σαντορίνη αριβάρει στο Public

Ξεκίνησε με γεύσεις της Τήνου διά χειρός του βραβευμένου εστιατορίου «Μαραθιά», συνέχισε με κυκλαδίτικα γλυκά κατά τις ημέρες των γιορτών και μόλις άρχισε να σερβίρει Σαντορίνη. Ο λόγος για την ενδιαφέρουσα ενέργεια «Το Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες», που ξετυλίγεται στην κορυφή του Public στην Πλατεία Συντάγματος, με τους εκλεκτούς γευστικούς καλεσμένους.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, παράλληλα με το all day μενού, σερβίρονται τρία πιάτα που υπογράφει το «αδερφάκι» της εμβληματικής «Σελήνης» του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, το «Selene Meze & Wine», με έμφαση στα κορυφαία προϊόντα της Σαντορίνης. Μπορείτε να δοκιμάσετε κρέμα σαντορινιάς φάβας με γαρίδες, καππαρόφυλλα και λάδι γαρίδας (€ 9,50), άσπρη μελιτζάνα με αρνάκι κοκκινιστό (€ 11,50) ή να γλυκαθείτε με κρέμα ελληνικού καφέ με μπισκότο Vinsanto (€ 5,50), ενώ θα βρείτε κι εκλεκτά καλούδια από την Ένωση συνεταιρισμών θηραϊκών προϊόντων SantoWines για να πάρετε για το σπίτι.

i Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα | 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.