Η Σαντορίνη αριβάρει στο Public

Το all day μενού εμπλουτίζεται με πιάτα που υπογράφει το «αδερφάκι» της εμβληματικής «Σελήνης» του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, το «Selene Meze & Wine».

Η Σαντορίνη αριβάρει στο Public

Ξεκίνησε με γεύσεις της Τήνου διά χειρός του βραβευμένου εστιατορίου «Μαραθιά», συνέχισε με κυκλαδίτικα γλυκά κατά τις ημέρες των γιορτών και μόλις άρχισε να σερβίρει Σαντορίνη. Ο λόγος για την ενδιαφέρουσα ενέργεια «Το Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες», που ξετυλίγεται στην κορυφή του Public στην Πλατεία Συντάγματος, με τους εκλεκτούς γευστικούς καλεσμένους.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, παράλληλα με το all day μενού, σερβίρονται τρία πιάτα που υπογράφει το «αδερφάκι» της εμβληματικής «Σελήνης» του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, το «Selene Meze & Wine», με έμφαση στα κορυφαία προϊόντα της Σαντορίνης. Μπορείτε να δοκιμάσετε κρέμα σαντορινιάς φάβας με γαρίδες, καππαρόφυλλα και λάδι γαρίδας (€ 9,50), άσπρη μελιτζάνα με αρνάκι κοκκινιστό (€ 11,50) ή να γλυκαθείτε με κρέμα ελληνικού καφέ με μπισκότο Vinsanto (€ 5,50), ενώ θα βρείτε κι εκλεκτά καλούδια από την Ένωση συνεταιρισμών θηραϊκών προϊόντων SantoWines για να πάρετε για το σπίτι.

i Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα | 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

30/01/2023

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.