2 μενού με ιδιαίτερο concept

Τι θα λέγατε για ένα Black Menu ανήμερα του Black Friday ή για ένα fusion omakase με φόντο την αθηναϊκή ριβιέρα;

2 μενού με ιδιαίτερο concept

Τι θα λέγατε για ένα Black Menu ανήμερα του Black Friday ή για ένα fusion omakase με φόντο την αθηναϊκή ριβιέρα;

«La Suite Lounge»

2 μενού με ιδιαίτερο concept - εικόνα 1

Με έμπνευση από το Black Friday, το εστιατόριο στον 6ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» σερβίρει από την Παρασκευή 23/11 και κάθε Παρασκευή ένα Black menu 4 σταδίων (€ 34/άτομο), το οποίο περιλαμβάνει από μαύρο burger με τηγανητές πατάτες και τρίχρωμες πιπεριές μέχρι μαύρο παγωτό με μαύρα μούρα.

«Matsuhisa Athens»

2 μενού με ιδιαίτερο concept - εικόνα 2

Το εμβληματικό εστιατόριο της αθηναϊκής ριβιέρας παντρεύει γεύση και οίνο σε μια σπέσιαλ βραδιά (29/11) όπου το ειδικό omakase menu 5 πιάτων (€ 65) θα σερβιριστεί με τα ζωηρά και γεμάτα κρασιά του Έλληνα οινοπαραγωγού Καραμήτρου, ταιριάζοντας αρώματα και γεύσεις από διαφορετικές κουλτούρες σε ένα από τα πιο γοητευτικά σκηνικά της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.