2 μενού με ιδιαίτερο concept

Τι θα λέγατε για ένα Black Menu ανήμερα του Black Friday ή για ένα fusion omakase με φόντο την αθηναϊκή ριβιέρα;

2 μενού με ιδιαίτερο concept

Τι θα λέγατε για ένα Black Menu ανήμερα του Black Friday ή για ένα fusion omakase με φόντο την αθηναϊκή ριβιέρα;

«La Suite Lounge»

2 μενού με ιδιαίτερο concept - εικόνα 1

Με έμπνευση από το Black Friday, το εστιατόριο στον 6ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» σερβίρει από την Παρασκευή 23/11 και κάθε Παρασκευή ένα Black menu 4 σταδίων (€ 34/άτομο), το οποίο περιλαμβάνει από μαύρο burger με τηγανητές πατάτες και τρίχρωμες πιπεριές μέχρι μαύρο παγωτό με μαύρα μούρα.

«Matsuhisa Athens»

2 μενού με ιδιαίτερο concept - εικόνα 2

Το εμβληματικό εστιατόριο της αθηναϊκής ριβιέρας παντρεύει γεύση και οίνο σε μια σπέσιαλ βραδιά (29/11) όπου το ειδικό omakase menu 5 πιάτων (€ 65) θα σερβιριστεί με τα ζωηρά και γεμάτα κρασιά του Έλληνα οινοπαραγωγού Καραμήτρου, ταιριάζοντας αρώματα και γεύσεις από διαφορετικές κουλτούρες σε ένα από τα πιο γοητευτικά σκηνικά της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.