Ο Ηλίας Σκουλάς για μια βραδιά στο «Άδολο»

Μια σπέσιαλ βραδιά «Ακατάλληλης Γαστρονομίας» έρχεται στο ανάλαφρα κομψό εστιατόριο στη Νέα Κηφισιά.

Ο Ηλίας Σκουλάς για μια βραδιά στο «Άδολο»

Μια σπέσιαλ βραδιά «Ακατάλληλης Γαστρονομίας» έρχεται στις 22/11 στο ανάλαφρα κομψό εστιατόριο στη Νέα Κηφισιά, «αδερφάκι» των «Ψαράδων» και του ιστορικού «Barba Lazaros» –νυν «Lazaro 1971»– του Παλαιού Φαλήρου. Ο σεφ του «Άδολου» Βασίλης Τσατσάκης, ο οποίος αρέσκεται στην ελληνική ψαροφαγία with a twist, υποδέχεται τον κλασικά ανατρεπτικό σεφ Ηλία Σκουλά για μια βραδιά που θα ξεκινήσει με «Συγγρού 4.33 π.μ.», όπως ονομάζεται το amuse bouche του μενού 5 σταδίων (€ 45 το άτομο), που θα σας κάνει να πείτε «Honey, this ain’t what it looks like» πάνω από ένα μοσχαρίσιο ταρτάρ με κοιλιά τόνου, μπρικ και ζελέ μπέικον μέχρι να βρείτε την «True love» σε ένα choux γεμισμένο με κρέμα καραμέλας βουτύρου και αφρό φράουλας κ.ο.κ.

Ο Ηλίας Σκουλάς για μια βραδιά στο «Άδολο» - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.