Μαγικές βραδιές όπερας στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου στο «Winter Garden City Lounge» του κεντρικού ξενοδοχείου παίρνουν ένα ξεχωριστό οπερατικό χρώμα.

Μαγικές βραδιές όπερας στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου στο «Winter Garden City Lounge» του κεντρικού ξενοδοχείου παίρνουν ένα ξεχωριστό οπερατικό χρώμα.

Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και η κλασική αίσθηση που αποπνέει η «Μεγάλη Βρεταννία» είναι ιδανική για να ταιριάξει με τις καλύτερες στιγμές του λυρικού ρεπερτορίου. Έτσι, τις Πέμπτες, από 8 Νοεμβρίου έως 27 Δεκεμβρίου, καθιερώνονται οι «Βραδιές όπερας στο Winter Garden», μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον αυτού του lounge. Ξεκινούν, λοιπόν, με ένα ντουέτο από μία σοπράνο και έναν τενόρο και όλος ο Νοέμβριος θα είναι αφιερωμένος στο ρεπερτόριο της Μαρίας Κάλλας και στις άριες που έχει τραγουδήσει η απόλυτη ντίβα. Ο δε Δεκέμβριος θα εναρμονιστεί βαθμιαία με την γιορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μαγικές βραδιές όπερας στη «Μεγάλη Βρεταννία» - εικόνα 1

Έτσι, τις Πέμπτες, φοράμε τα καλά μας και μπαίνουμε στη μαγεία της όπερας στο πιο κομψό σημείο της πόλης μας, το «Winter Garden City Lounge» του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».

i Winter Garden City Lounge | Hotel Grande Bretagne | Κάθε Πέμπτη, 20.00-23.00, από 8 Νοεμβρίου έως και 27 Δεκεμβρίου | www.grandebretagne.gr | www.gbrestaurants.gr | 2103330000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι η "πυθαγόρεια διατροφή";

Η νέα έκδοση "Πυθαγόρειος διατροφή: Από την αρχαιότητα, στη σύγχρονη vegan τάση", που υπογράφει η Μαργαρίτα Ικαρίου, γεφυρώνει την αξία της διατροφής που πρότεινε ο Έλληνας φιλόσοφος, με την παγκόσμια σύγχρονη τάση για ποιοτική διατροφή.

09/12/2022

Fine Mess

Μοναδικό στο είδος του smokehouse, που σιγοκαπνίζει και σιγοψήνει κρέατα όπως το συνηθίζουν στον αμερικανικό Νότο.

Το "Da Bruno" δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα ιταλιάνικο σουξέ

Το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου εξακολουθεί να συναρπάζει τους τιφόζι της γεύσης, με επικεφαλής πια στην κουζίνα του την Κυριακή Φωτοπούλου.

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.