Μαγικές βραδιές όπερας στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου στο «Winter Garden City Lounge» του κεντρικού ξενοδοχείου παίρνουν ένα ξεχωριστό οπερατικό χρώμα.

Μαγικές βραδιές όπερας στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου στο «Winter Garden City Lounge» του κεντρικού ξενοδοχείου παίρνουν ένα ξεχωριστό οπερατικό χρώμα.

Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και η κλασική αίσθηση που αποπνέει η «Μεγάλη Βρεταννία» είναι ιδανική για να ταιριάξει με τις καλύτερες στιγμές του λυρικού ρεπερτορίου. Έτσι, τις Πέμπτες, από 8 Νοεμβρίου έως 27 Δεκεμβρίου, καθιερώνονται οι «Βραδιές όπερας στο Winter Garden», μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον αυτού του lounge. Ξεκινούν, λοιπόν, με ένα ντουέτο από μία σοπράνο και έναν τενόρο και όλος ο Νοέμβριος θα είναι αφιερωμένος στο ρεπερτόριο της Μαρίας Κάλλας και στις άριες που έχει τραγουδήσει η απόλυτη ντίβα. Ο δε Δεκέμβριος θα εναρμονιστεί βαθμιαία με την γιορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μαγικές βραδιές όπερας στη «Μεγάλη Βρεταννία» - εικόνα 1

Έτσι, τις Πέμπτες, φοράμε τα καλά μας και μπαίνουμε στη μαγεία της όπερας στο πιο κομψό σημείο της πόλης μας, το «Winter Garden City Lounge» του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».

i Winter Garden City Lounge | Hotel Grande Bretagne | Κάθε Πέμπτη, 20.00-23.00, από 8 Νοεμβρίου έως και 27 Δεκεμβρίου | www.grandebretagne.gr | www.gbrestaurants.gr | 2103330000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.