Το «Zinglee» άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι

Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy μας προσκαλεί για «Breakfast at Zinglee’s» και παγωτό φλαμπέ.

Το «Zinglee» άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι

Ούτε Zingle ούτε Glee αλλά στη συναίρεση των δύο υποψήφιων ονομάτων κατέληξε τελικά το δραστήριο επιχειρηματικό δίδυμο της οικογένειας των nice n easy Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης για το καινούργιο τους all day bistro που άνοιξε μόλις στην Τσακάλωφ. Ο χώρος του παλιού «Pepe» ντύθηκε με μοντέρνα βιτρό σε ζεστά χρώματα, δερμάτινους καναπέδες, καθρέφτες και τραπέζια με ξύλο και μάρμαρο και ξεκινάει τη δράση του από νωρίς με πρωινό και brunch στο signature bio healthy ύφος των nice n easy, με πολλές βιολογικές πρώτες ύλες, και πιάτα gluten free και vegan, και συνεχίζει με μπιστρό προτάσεις, από κοτόπουλο παγιάρ και ταρτάρ από μοσχαράκι γάλακτος που ετοιμάζεται μπροστά στον πελάτη μέχρι παγωτό φλαμπέ, που θα διανθίζονται με επιλογές ημέρας.

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στη θέση τους, και οσονούπω ξεκινάνε και τα σταθερά ραντεβού όπως το κυριακάτικο brunch «Breakfast at Zinglee’s» με ατμόσφαιρα σκηνοθετημένη στα πρότυπα της ταινίας Πρόγευμα στο Τίφανις.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2025

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.