Το «Zinglee» άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι

Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy μας προσκαλεί για «Breakfast at Zinglee’s» και παγωτό φλαμπέ.

Το «Zinglee» άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι

Ούτε Zingle ούτε Glee αλλά στη συναίρεση των δύο υποψήφιων ονομάτων κατέληξε τελικά το δραστήριο επιχειρηματικό δίδυμο της οικογένειας των nice n easy Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης για το καινούργιο τους all day bistro που άνοιξε μόλις στην Τσακάλωφ. Ο χώρος του παλιού «Pepe» ντύθηκε με μοντέρνα βιτρό σε ζεστά χρώματα, δερμάτινους καναπέδες, καθρέφτες και τραπέζια με ξύλο και μάρμαρο και ξεκινάει τη δράση του από νωρίς με πρωινό και brunch στο signature bio healthy ύφος των nice n easy, με πολλές βιολογικές πρώτες ύλες, και πιάτα gluten free και vegan, και συνεχίζει με μπιστρό προτάσεις, από κοτόπουλο παγιάρ και ταρτάρ από μοσχαράκι γάλακτος που ετοιμάζεται μπροστά στον πελάτη μέχρι παγωτό φλαμπέ, που θα διανθίζονται με επιλογές ημέρας.

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στη θέση τους, και οσονούπω ξεκινάνε και τα σταθερά ραντεβού όπως το κυριακάτικο brunch «Breakfast at Zinglee’s» με ατμόσφαιρα σκηνοθετημένη στα πρότυπα της ταινίας Πρόγευμα στο Τίφανις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/11/2025

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.