3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει

Εσύ τι θα κάνεις αυτήν την ημέρα που και νεκρούς ανασταίνει;

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει

H Dia de los Muertos, αυτό το τρόπον τινά Ψυχοσάββατο του Μεξικού, είναι η ημέρα που σύμφωνα με την παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη, και οι οικείοι τους τούς υποδέχονται όχι με φόβο, αλλά με βέρο λατινοαμερικάνικο πάθος! Στο ρυθμό της γιορτής συντονίζονται τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, στήνοντας σκηνικό φιέστας με ζωντανές μουσικές, face painting και ασφαλώς πολύ χορό.

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 31/10 στη Νέα Σμύρνη και την 1/11 στη Γλυφάδα με ένα ξεχωριστό πάρτι με live salsa και τη signature Amigos Frozen Margarita στην ειδική τιμή των €5.

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει - εικόνα 1
«Dos Hermanos»

Το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς θα δονείται και αυτό σε live latin ρυθμούς (1/11), με χορό και τα κοκτέιλ Los Muertos, Zombie και Kinky Margarita κομμένα και ραμμένα στο πνεύμα της γιορτής.

Στο κέντρο, τέλος, στο φρέσκο και πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, ο εορτασμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 4/11, με νεκροκεφαλές, κεριά, μπαλόνια και άλλα memorabilia, αλλά και ζωντανή μουσική με συγκροτήματα από το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική και άφθονη tequila συνοδεία nachos, tacos, quesadillas και burritos.

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει - εικόνα 2
«Mamacita»

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.