3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει

Εσύ τι θα κάνεις αυτήν την ημέρα που και νεκρούς ανασταίνει;

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει

H Dia de los Muertos, αυτό το τρόπον τινά Ψυχοσάββατο του Μεξικού, είναι η ημέρα που σύμφωνα με την παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη, και οι οικείοι τους τούς υποδέχονται όχι με φόβο, αλλά με βέρο λατινοαμερικάνικο πάθος! Στο ρυθμό της γιορτής συντονίζονται τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, στήνοντας σκηνικό φιέστας με ζωντανές μουσικές, face painting και ασφαλώς πολύ χορό.

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 31/10 στη Νέα Σμύρνη και την 1/11 στη Γλυφάδα με ένα ξεχωριστό πάρτι με live salsa και τη signature Amigos Frozen Margarita στην ειδική τιμή των €5.

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει - εικόνα 1
«Dos Hermanos»

Το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς θα δονείται και αυτό σε live latin ρυθμούς (1/11), με χορό και τα κοκτέιλ Los Muertos, Zombie και Kinky Margarita κομμένα και ραμμένα στο πνεύμα της γιορτής.

Στο κέντρο, τέλος, στο φρέσκο και πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, ο εορτασμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 4/11, με νεκροκεφαλές, κεριά, μπαλόνια και άλλα memorabilia, αλλά και ζωντανή μουσική με συγκροτήματα από το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική και άφθονη tequila συνοδεία nachos, tacos, quesadillas και burritos.

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει - εικόνα 2
«Mamacita»

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.