Η «Mystic Pizza» εκπέμπει σε vegan συχνότητες

Έχοντας ήδη κερδίσει τους πεινασμένους Αθηναίους, το πρωτότυπο pizza project ανοίγεται σε νέα πεδία.

Η «Mystic Pizza» εκπέμπει σε vegan συχνότητες

Με πολλά φρέσκα projects ξεκινάει τη σεζόν η «Mystic Pizza» που βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις σας στο διαγωνισμό που τρέξαμε για την καλύτερη πίτσα της Αθήνας. Αυτές τις ημέρες, κάνει πρεμιέρα το καινούργιο vegan εστιατόριο-παντοπωλείο με το όνομα «Mystic Vegan» στα Εξάρχεια. Στο μενού συναντάμε ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και βεβαίως τις διάσημες mystic πίτσες σε vegan εκδοχή. Παράλληλα, τα ράφια του παντοπωλείου θα φιλοξενούν μια καλή γκάμα από προϊόντα κάνναβης –παξιμάδια, βούτυρο, λάδι και φαρμακευτική καναβιδιόλη–, προϊόντα χωρίς γλουτένη και βιολογικά, ενώ θα υπάρχει και ψυγείο με γλυκά και γαλακτοκομικά.

Η διακόσμηση ποντάρει στο vintage ύφος της δεκαετίας του ’60 με τα ανάλογα τραπεζάκια από φορμάικα και καρέκλες σε νοσταλγικούς παστέλ χρωματισμούς. Εκτός από τις κινήσεις στον τομέα του φαγητού, όμως, εξελίξεις έχουμε και με το... μουσικό ιντερνετικό ραδιόφωνο «Mystic Radio» που εκπέμπει ήδη πιλοτικά από το κελάρι του τριώροφου παλιού σπιτιού στο Παγκράτι που στεγάζει το εστιατόριο «Mystic»! Το πρόγραμμα του σταθμού βάζει στην ατζέντα πολιτισμικά θέματα (φαγητό, κρασί, γεύσεις, ιστορία της διατροφής), τις τέχνες και ιδιαίτερα τη μουσική –βινίλια, τζαζ, ροκ, μπλουζ και έθνικ από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή–, αλλά και θέματα για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα και νέα από το Μετς. Η ταράτσα του εστιατορίου στον τρίτο όροφο, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και καθημερινά όλο το χειμώνα από τη 1 το μεσημέρι, όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

i «Mystic Vegan» | Εμμανουήλ Μπενάκη 76, Εξάρχεια | 2103839607

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.