«Nice 'n' Easy»: γενέθλια με ανακαίνιση και νέο μαγαζί

Μια νέα πρόταση με μυκονιάτικο αέρα φέρνει στην Αθήνα η οικογένεια των bio-healthy εστιατορίων.

«Nice 'n' Easy»: γενέθλια με ανακαίνιση και νέο μαγαζί

Το «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου, το μαγαζί που μας σύστησε την ανήσυχη και bio healthy φιλοσοφία του πληθωρικού σεφ Χρήστου Αθανασιάδη και του συνεταίρου του Δημήτρη Χριστοφορίδη, γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Η αρχιτέκτων και interior designer Αγγέλικα Θεοδωρίδη άντλησε έμπνευση από την αγάπη των δύο δημιουργών του ομίλου Nice 'n' Easy για το Χόλιγουντ προσφέροντας στους Φρανκ Σινάτρα, Τζέιμς Ντιν και Ελίζαμπεθ Τέιλορ ακόμα ένα αστέρι, αυτήν την φορά στο Walk of Fame που κοσμεί πλέον το ανανεωμένο μαγαζί μαζί με κρυφούς φωτισμούς, σκαλιστές τεχνοτροπίες, ειδικούς καθρέφτες, τούβλα τοποθετημένα σε στιλ ψαροκόκκαλου, customized κατασκευές αλλά και πολλά φυτά που δημιουργούν green περιβάλλον.

«Nice 'n' Easy»: γενέθλια με ανακαίνιση και νέο μαγαζί - εικόνα 1

Τα γενέθλια θα γιορταστούν στις αρχές Οκτωβρίου, την ίδια περίπου εποχή που το δραστήριο δίδυμο θα μας παρουσιάσει, πάλι στο Κολωνάκι, μια μπιστρό εκδοχή του «SantAnna», που θα φέρει στην Αθήνα λίγη μυκονιάτικη αύρα από το ομώνυμο κι εντυπωσιακό beach complex που άνοιξαν πέρυσι στην Παράγκα.

«Nice 'n' Easy»: γενέθλια με ανακαίνιση και νέο μαγαζί - εικόνα 2
«Nice 'n' Easy»: γενέθλια με ανακαίνιση και νέο μαγαζί - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.