Aπό το 1984 κρατάει αυτό το ανεπιτήδευτο κουτουκο-ψαρομάγαζο της Πλατείας Βικτωρίας. Μέσα είναι σπαρμένο με ναυτικά στοιχεία και memorabilia κι έχει ομολογουμένως τη φάση του, στήνει όμως τραπέζια και στον πεζόδρομο κι έτσι μπορείτε να πιείτε ένα ούζο ή ένα τσίπουρο open air.
Εκτός από τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά που σας περιμένουν στη βιτρίνα, στα δεξιά της εισόδου, και τα οποία ψήνουν αλλά και τηγανίζουν μαστόρικα, η κουζίνα στο «Ουζερί του Λάκη» έχει ακόμη πολλά προς ανακάλυψη, και οικεία, και πιο ασυνήθιστα. Στα πιο πειραγμένα της θα ανακαλύψετε τη γαριδοφωλιά, γαρίδες τηγανητές δηλαδή με σος ταρτάρ, τυλιγμένες σε κανταΐφι, τη Σαλάτα του Λάκη, με ρόκα, σύκο, κανταΐφι και πάλι και σορμπέ λεμονιού, κι ένα ψαροσουβλάκι με ψητά λαχανικά και πουρέ σελινόριζας.
Στα πιο κλασικά, πάλι, εναλλασσόμενες χειροποίητες πίτες (κολοκυθόπιτα, πιπερόπιτα με χρωματιστές πιπεριές, μια πίτα με μελιτζάνα και φέτα) καθώς και Αθηναϊκή, τσιπούρα σαβόρο και ψάρι φρικασέ. Έχετε υπόψη σας δε ότι φτιάχνουν κάθε μέρα τρία διαφορετικά μαγειρευτά.