Όλη η Αθήνα σε μαγικό πρώτο πλάνο

Το πιο όμορφο κάδρο της πόλης απλώνεται μπροστά στα μάτια σου από το «Thea Terrace» που βρίσκεται στον έβδομο όροφο του «Central Hotel» .

Όλη η Αθήνα σε μαγικό πρώτο πλάνο

Το πιο όμορφο κάδρο της πόλης απλώνεται μπροστά στα μάτια σου από το «Thea Terrace» που βρίσκεται στον έβδομο όροφο του «Central Hotel» στο Σύνταγμα. Σαν ζωντανή καρτ ποστάλ, η Ακρόπολη δεσπόζει σε απόσταση αναπνοής, περιτριγυρισμένη από τα υπόλοιπα σπουδαία μνημεία, όπως ο Nαός του Ηφαίστου στο Θησείο και το Ερέχθειο, ενώ όλη η αρχαία Αθήνα, τα Αναφιώτικα και η Πλάκα βρίσκονται στο πιάτο – στο βάθος της συναρπαστικής θέας ξεχωρίζει ο Λυκαβηττός, ενώ στον ορίζοντα το βλέμμα σου ταξιδεύει μέχρι και τη θάλασσα.

Όλη η Αθήνα σε μαγικό πρώτο πλάνο - εικόνα 1

Στο καλαίσθητο, ήσυχο και δροσερό «Thea Terrace», από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ, απολαμβάνεις καφέ, ουζάκι και μπίρα με μεζεδάκια στις άνετες πολυθρόνες, ενώ κλασικά κοκτέιλ αλλά και signature προτάσεις με την υπογραφή του mixologist Αλέξανδρου Γκικόπουλου συνοδεύουν ιδανικά τη μαγευτική θέα κατά τη δύση του ηλίου ή το βράδυ, όταν φωτίζονται τα γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Για όλο το καλοκαίρι και μέχρι τον Οκτώβριο, από τις 6 μέχρι και τις 11.30 μ.μ., μπορείς να γευτείς μεσογειακή κουζίνα με πιάτα για όλους, από σαλάτες και ζυμαρικά μέχρι γευστικά burgers και πιάτα με κοτόπουλο, μοσχαρίσιο rib eye, ψαρονέφρι, ιβηρικό χοιρινό και φιλέτο σολομού, που επιμελείται ο chef Γιώργος Ονάσογλου.

Ξεν. «Central Hotel», Απόλλωνος 21, Σύνταγμα, 2103234350, www.centralhotel.gr Central Athens Hotel

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/04/2024

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.