Το «TranzistoRaki» μπαίνει σε καλοκαιρινή συχνότητα και το γιορτάζει

Το φιλικό στέκι-μεζέ bar στα βόρεια φέρνει μπόλικα κεράσματα, γευστικά sessions, μουσικές και happenings σε μία μέρα, με φόντο την καταπράσινη πλατεία Ηρώων.

Το «TranzistoRaki» μπαίνει σε καλοκαιρινή συχνότητα και το γιορτάζει

Μπορεί για άλλους το τρναζίστορ να παίζει τα αμερικάνικα, όμως για μια παρέα στα βόρεια η συχνότητα είναι διαφορετική. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και το καλοκαίρι να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, το «TranzistoRaki», το φιλικό στέκι στο Μαρούσι μαζεύει την πλέον ετήσια (και λίγο παραπάνω) εμπειρία του και ετοιμάζει μια open air γιορτή για όλες τις ηλικίες, με φόντο φυσικά την καταπράσινη πλατεία Ηρώων.

Το «TranzistoRaki» μπαίνει σε καλοκαιρινή συχνότητα και το γιορτάζει - εικόνα 1

Πιστό στην παραδοσιακή αισθητική του σύγχρονου μπακάλικου και τη φινετσάτη γοητεία του απλού πλην προσεγμένου, το ενδιαφέρον tapas bar –ή σε μία ελεύθερη και αρκετά πιο ταιριαστή μετάφραση, μεζέ bar– μπαίνει αυτήν την Κυριακή (20/5) σε mood θερινής κατάνυξης, με τους δίσκους να γεμίζουν από κεράσματα ούζου, ψημένης ρακής και χειροποίητων μεζέδων, από νωρίς το μεσημέρι, τα κάρβουνα να ζεσταίνονται αμέσως μετά για παραδοσιακό session ψησίματος σε κοντοσούβλι (2 μ.μ. & 6 μ.μ.) και το πιο αρωματικό live cooking να ετοιμάζεται με κριθαρώτο γαρίδας (1 μ.μ. & 3 μ.μ.). Μέχρι τις 5 το απόγευμα, το γευστικό ταξίδι θα συντροφεύει ο μουσικός παραγωγός Μανώλης Ξυλούρης ενώ μετά τη σκυτάλη παίρνει ένα ντουέτο κιθάρας πιάνου (6 μ.μ.). Και για το βραδινό happening, ο έμπειρος Άθως Δανέλλης μπαίνει πίσω από το λευκό σεντόνι με τις χάρτινες φιγούρες του Καραγκιόζη, για μια παράσταση που υπόσχεται να κάνει ακόμη και τους μεγαλύτερους να αισθανθούν μικρά παιδιά (9 μ.μ.).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.