Τσάι, scones και… βασιλικός γάμος επί της οθόνης

Ένα άκρως βρετανικό happening με αφορμή το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ διοργανώνει αυτό το Σάββατο το «Ηilton».

Τσάι, scones και… βασιλικός γάμος επί της οθόνης

Ένα άκρως βρετανικό happening με αφορμή το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ διοργανώνει αυτό το Σάββατο το «Ηilton».

Τσάι, scones και… βασιλικός γάμος επί της οθόνης - εικόνα 1

Βρετανικός αέρας θα φυσήξει στο «Βυζαντινό» το Σάββατο 19/5 από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. Στο ειδικό event που διοργανώνεται στο εστιατόριο του «Hilton» θα δείτε σε απευθείας σύνδεση τον διασημότερο γάμο της χρονιάς στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ με την πλέον κατάλληλη συνοδεία. Στο μπουφέ του μεσημεριανού (€ 36 ανά άτομο), που φοράει τα βρετανικά του θα ανακαλύψετε, ανάμεσα σε άλλα, Welsh cawl (η εθνική σούπα της Ουαλίας), toad in the hole, άλλο classic, με λουκάνικα βουτηγμένα σε Yorkshire pudding και περιχυμένα με gravy, bubble and squeak –μια τηγανίτα από πατάτες και λάχανο–, cottage pie και fish & chips. Μπορείτε βέβαια να προτιμήσετε κι ένα φλιτζάνι τσάι, διαλέγοντας τα συνοδευτικά που προτιμάτε από τον μπουφέ των snacks και γλυκών: εκεί περιμένουν Yorkshire pudding και σαντουιτσάκια, scones, Eton Mess με φράουλες, σπασμένες μαρέγκες και σαντιγί, Eccles cakes…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.