Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ

Τα πιάτα που τα μεσημέρια... παίρνουν τον αέρα τους έξω από το «Βeauty Killed the Beast» και το «Minnie the Moocher».

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ

Τα πιάτα που τα μεσημέρια... παίρνουν τον αέρα τους έξω από το «Βeauty Killed the Beast» και το «Minnie the Moocher».

Βrunch στο «Βeauty killed the Βeast»

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ - εικόνα 1

Πού Στην πεζοδρομημένη οδό Παραμυθιάς, στη σκιά των δέντρων και του νεοκλασικού –με τα σκαλιστά ταβάνια, τις πόρτες-χαλάσματα και τη μίνι ζούγκλα κάτω από το μπαρ– που το στεγάζει.
Πότε Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, κάθε σαββατοκύριακο.
Τι θα φας Μεταξύ άλλων, granola με γιαούρτι αρωματισμένο με μαστίχα, με λιναρόσπορο, κολοκυθόσπορο και κάσιους, αβγά Benedict με παστράμι, pancakes και σάλτσα ολαντέζ, ρολάκια φράουλας με επικάλυψη ζάχαρης και μέντα αλλά και brownies.
Τι θα πιεις Καφέ κι ελαφριά κοκτέιλ.

Lunch στο «Μinnie the Μoocher»

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ - εικόνα 2

Πού Στον buzzy πεζόδρομο της Τσακάλωφ, έξω από το στιλάτο μπαρ που σε μεταφέρει στην εποχή του Μεσοπολέμου.
Πότε Κάπου ανάμεσα στα ψώνια ή στη δουλειά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 1-5 μ.μ.
Τι θα φας Ο σεφ Φώτης Παυλόπουλος προτείνει ένα μεσημεριανό μενού με επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές σαλάτες και τρία κυρίως πιάτα (μπιφτέκι με τηγανητές πατάτες/μπασμάτι, φιλέτο λαβράκι με baby πατάτες/σπανάκι σοτέ ή πιάτο ημέρας).
Τι θα πιεις Στο μενού, το οποίο κοστίζει € 18 ανά άτομο, περιλαμβάνεται κι ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα καθώς κι ένα φλιτζάνι καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.