Όταν λέμε ότι ο χώρος που στέγαζε νωρίτερα τον «Aνθό» στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά αλλάζει κεφάλαιο, κυριολεκτούμε. Ο νέος ένοικος λέγεται «Chαπter» («κεφάλαιο» αγγλιστί), κινείται στο τερέν της μεσογειακής κουζίνας κι έχει στήσει το δικό του λιτά μοντέρνο και ταυτόχρονα ζεστό σκηνικό, με κυρίαρχο το ξύλο. Σεφ και ο ίδιος, ο ιδιοκτήτης Απόστολος Σύρος έχει συνδιαμορφώσει το μενού με τον Νίκο Βλαχάκη, ο οποίος έχει αναλάβει την κουζίνα. Για να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το γευστικό του ρεπερτόριο, να σας πούμε για ρεβιθάδα με σαρδέλα σχάρας, dumplings με χοιρινό μπούτι φρικασέ αλλά και κοτόπουλο λεμονάτο με κουσκούς, αρακά και δυόσμο ή ταλιατέλες μπολονέζ.
Ένα «Chαπter» με γεύσεις Μεσογείου
Όταν λέμε ότι ο χώρος που στέγαζε νωρίτερα τον «Aνθό» στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά άλλαξε κεφάλαιο, κυριολεκτούμε.