Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club

Δοκιμάστε τα χειμωνιάτικα πιάτα του γευστικά δραστήριου στεκιού της Νέας Ερυθραίας –που έχει και καινούργιο σεφ– με έκπτωση 20%.

Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club

Δοκιμάστε τα χειμωνιάτικα πιάτα του γευστικά δραστήριου στεκιού της Νέας Ερυθραίας –που έχει και καινούργιο σεφ– με έκπτωση 20%.

Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Μεγαλώνει, εξελίσσεται, ψάχνει τα υλικά του, κι έχει και καινούργιο σεφ. Ο Λευτέρης Κόττορας έχει ανανεώσει το ρεπερτόριο του όμορφου στεκιού της Ζωής και του Κωνσταντίνου Μελέτη στη Νέα Ερυθραία, δίνοντάς του σύγχρονο αέρα. Έτσι στον χειμερινό κατάλογο σας περιμένουν ανάμεσα σε άλλα παντζαροσαλάτα με λουκουμαδάκια μπακαλιάρου και καρύδια, σαλάτα τομάτας κονφί με ξύγαλο και παλαιωμένο μπαλσάμικο, ριζότο με στάκα και μύδια, καρπάτσιο χταποδιού και πεσκανδρίτσα φρικασέ με σπανάκι αλλά και παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα κι ανεβατό, και για τους ακόμη πιο φανατικούς κρεατόφιλους, μια Tomahawk από Black Angus 1400 γραμμαρίων (40 ημέρες ξηρή ωρίμανση). Mην ξεχάσετε την κάρτα σας: τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.