Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club

Δοκιμάστε τα χειμωνιάτικα πιάτα του γευστικά δραστήριου στεκιού της Νέας Ερυθραίας –που έχει και καινούργιο σεφ– με έκπτωση 20%.

Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club

Δοκιμάστε τα χειμωνιάτικα πιάτα του γευστικά δραστήριου στεκιού της Νέας Ερυθραίας –που έχει και καινούργιο σεφ– με έκπτωση 20%.

Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Μεγαλώνει, εξελίσσεται, ψάχνει τα υλικά του, κι έχει και καινούργιο σεφ. Ο Λευτέρης Κόττορας έχει ανανεώσει το ρεπερτόριο του όμορφου στεκιού της Ζωής και του Κωνσταντίνου Μελέτη στη Νέα Ερυθραία, δίνοντάς του σύγχρονο αέρα. Έτσι στον χειμερινό κατάλογο σας περιμένουν ανάμεσα σε άλλα παντζαροσαλάτα με λουκουμαδάκια μπακαλιάρου και καρύδια, σαλάτα τομάτας κονφί με ξύγαλο και παλαιωμένο μπαλσάμικο, ριζότο με στάκα και μύδια, καρπάτσιο χταποδιού και πεσκανδρίτσα φρικασέ με σπανάκι αλλά και παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα κι ανεβατό, και για τους ακόμη πιο φανατικούς κρεατόφιλους, μια Tomahawk από Black Angus 1400 γραμμαρίων (40 ημέρες ξηρή ωρίμανση). Mην ξεχάσετε την κάρτα σας: τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Αφρός και Νέκταρ": Ραντεβού για οινικές φυσαλίδες στο Ωδείο Αθηνών

Σαμπάνιες, prosecco και ελληνικά αφρώδη, μαζί με τα καλύτερα γλυκά κρασιά και σπάνιες εμφιαλώσεις του διεθνή αμπελώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/12/2023

"Zano Athens", ή πώς λέγεται η ελληνική φινέτσα στα νεοϋορκέζικα

Στο δεύτερο χειμώνα του το εστιατόριο της πλατείας Κολωνακίου συνεχίζει να πλέει στον αφρό της ελληνόστροφης καλοφαγίας, με τον σεφ Γιάννη Κιόρογλου και την ομάδα του να μιξάρουν κλασικές ελληνικές γεύσεις με φίνα τεχνική και comfort οικειότητα.

'Cova Astir Marina' για ιταλιάνικο μπονβιβερισμό στη Βουλιαγμένη

H πιο κομψή pasticceria του πλανήτη πιάνει αθηναϊκό πόστο και ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Το δυνατό update του 'La Meat Maison'

Στο απροσποίητα elegant σποτ της Κηφισιάς, ο Μιχάλης Μερζένης παρουσιάζει μία νόστιμη και διαφορετικά δημιουργική καρνιβορική πρόταση.

Drakoulis Dry & Raw Κολωνάκι

Εδώ κάνεις και clubbing και ενδίδεις σε high end κρεοφαγία. Σ ένα από τα εμβληματικά steak house της χώρας όμως περιμένεις μεγαλύτερη σημασία στη λεπτομέρεια.

Μυρσίνη Λαμπράκη, τι θα θυμάσαι από το 'Μουντιάλ του Μπάρμπεκιου';

Η Κρητικιά Meat & Fire Chef βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα ως κριτής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BBQ και μοιράζεται τις εμπειρίες της.

Elena Reygadas: η καλύτερη σεφ στον κόσμο μαγειρεύει με τους ρυθμούς της φύσης

Η Μεξικανή σεφ που ανακηρύχθηκε η καλύτερη στον κόσμο για το 2023 από το θεσμό των The World’s 50 Best Restaurants έχει αφοσιωθεί στη βιώσιμη αξιοποίηση του γαστρονομικού πλούτου της γενέτειράς της.