Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club

Δοκιμάστε τα χειμωνιάτικα πιάτα του γευστικά δραστήριου στεκιού της Νέας Ερυθραίας –που έχει και καινούργιο σεφ– με έκπτωση 20%.

Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club

Δοκιμάστε τα χειμωνιάτικα πιάτα του γευστικά δραστήριου στεκιού της Νέας Ερυθραίας –που έχει και καινούργιο σεφ– με έκπτωση 20%.

Στο «Αποστακτήριον» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Μεγαλώνει, εξελίσσεται, ψάχνει τα υλικά του, κι έχει και καινούργιο σεφ. Ο Λευτέρης Κόττορας έχει ανανεώσει το ρεπερτόριο του όμορφου στεκιού της Ζωής και του Κωνσταντίνου Μελέτη στη Νέα Ερυθραία, δίνοντάς του σύγχρονο αέρα. Έτσι στον χειμερινό κατάλογο σας περιμένουν ανάμεσα σε άλλα παντζαροσαλάτα με λουκουμαδάκια μπακαλιάρου και καρύδια, σαλάτα τομάτας κονφί με ξύγαλο και παλαιωμένο μπαλσάμικο, ριζότο με στάκα και μύδια, καρπάτσιο χταποδιού και πεσκανδρίτσα φρικασέ με σπανάκι αλλά και παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα κι ανεβατό, και για τους ακόμη πιο φανατικούς κρεατόφιλους, μια Tomahawk από Black Angus 1400 γραμμαρίων (40 ημέρες ξηρή ωρίμανση). Mην ξεχάσετε την κάρτα σας: τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.