6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά

Thai και Mexi, κρέας και γκουρμέ υγιεινισμός, Ελλάδα και σπινθηροβολισμός. Η Κηφισιά έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της.

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά

Thai και Mexi, κρέας και γκουρμέ υγιεινισμός, Ελλάδα και σπινθηροβολισμός. Η Κηφισιά έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της.

«Buba»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μπαρ-ρεστοράν του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει έναν cool μητροπολιτικό εξωτισμό και την Ταϊλάνδη πραγματικά στην καρδιά του. Αυτό σημαίνει λ.χ. μυρωδάτη, πικάντικη και μαζί ξινή σούπα Tom kha gai. Ωραία τα κοκτέιλ και η μουσική ψαγμένη: ethnic jazz, reggae, soul και funk...

«Dos Hermanos»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 2

Στιλάτη πολυχρωμία, κομψές ταπετσαρίες, σκαλιστοί καθρέφτες, κεντημένα σομπρέρο, viva Mexico δηλαδή. Απολαυστικές fajitas, ζουμερές enchiladas, τραγανά tacos και ψαγμένες Margaritas. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέφι χτυπάει κόκκινο με latino ρυθμούς από συγκρότημα Κουβανών.

«Καλωσόρισμα του Αντώνη»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 3

Η γενναιόδωρη ελληνική φιλοξενία είναι γραμμένη στην ούγια αυτού του εστιατόριου με τη ζεστή σάλα. Οι γεύσεις του, εξόχως μερακλίδικες, πλέκουν το εγκώμιο της ελληνικής κουζίνας. Πεντανόστιμα πιάτα το κοκορέτσι, το αρνάκι λαδορίγανη, η κατσικομακαρονάδα και ο κόκορας με χυλοπίτες στο πήλινο.

«Τηλέμαχος Art Grill»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 4

Βοδινή και σταβλίσια μπριζόλα του κιλού, rib eye από Black Angus, αρνίσια παϊδάκια, μαριναρισμένο μπούτι κόκορα, καβουρμάς, σούβλες, γαρδουμπάκια... Το «ψώνιο» του Γιώργου και του Κώστα Τσιλιγκίρη έχει κάνει αυτήν την ψαγμένη ταβέρνα σημείο αναφοράς του κρέατος στα βόρεια. Η σπέσιαλ κάβα είναι πολύ δυνατή.

«Artisanal»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 5

Στο μπαρ-ρεστοράν μπιζουδάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου με το θεατρικό σύμπαν των Μουρίκη - Γαβαλά, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης παίζει έξυπνα με τις γεύσεις: ντολμάδες με γαρίδες και μαύρο ρύζι, βοδινή ουρά με χειροποίητες μακαρούνες, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και παλαιωμένη γραβιέρα Μετσόβου.

«Nice ’n’ Easy»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 6

Γκουρμέ, υγιεινό και bio-συνειδητοποιημένο φαγητό είναι το σήμα κατατεθέν στο όμορφο μπιστρό του Δημήτρη Χριστοφορίδη και του σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. O χώρος μοντέρνος και το μενού γεμάτο νόστιμες προκλήσεις: «σπαγκέτι» από τραγανό κολοκυθάκι με χούμους και ψητό αβοκάντο για παράδειγμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Τηλέμαχος Art Grill

Φραγκοπούλου 19, Κάτω Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνες με ιστορία: Η Κληματαριά στη Βυτίνα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ

Κοντά 95 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδια οικογένεια μετράει η ταβέρνα Κληματαριά στη Βυτίνα, ένα σπάνιο ρεκόρ που δηλώνει συνέπεια, ποιότητα και, βέβαια, αγάπη…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
21/09/2025

Τρεις ιωδιούχοι λόγοι για φθινοπωρινή απόδραση στη Λευκάδα

Ακροβολισμένα σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αυτά τα εστιατόρια σηκώνουν ψηλά τη θαλασσινή παράδοση της Λευκάδας, συνδυάζοντας εξαιρετική πρώτη ύλη και μαγειρική φινέτσα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο στην Πάρο με κορυφαίες γεύσεις σε τιμές - έκπληξη

Τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου που κατέκτησαν τις γαστρονομικές κορυφές της χρονιάς, μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ειδικά μενού σε μειωμένες τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.