6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά

Thai και Mexi, κρέας και γκουρμέ υγιεινισμός, Ελλάδα και σπινθηροβολισμός. Η Κηφισιά έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της.

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά

Thai και Mexi, κρέας και γκουρμέ υγιεινισμός, Ελλάδα και σπινθηροβολισμός. Η Κηφισιά έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της.

«Buba»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μπαρ-ρεστοράν του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει έναν cool μητροπολιτικό εξωτισμό και την Ταϊλάνδη πραγματικά στην καρδιά του. Αυτό σημαίνει λ.χ. μυρωδάτη, πικάντικη και μαζί ξινή σούπα Tom kha gai. Ωραία τα κοκτέιλ και η μουσική ψαγμένη: ethnic jazz, reggae, soul και funk...

«Dos Hermanos»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 2

Στιλάτη πολυχρωμία, κομψές ταπετσαρίες, σκαλιστοί καθρέφτες, κεντημένα σομπρέρο, viva Mexico δηλαδή. Απολαυστικές fajitas, ζουμερές enchiladas, τραγανά tacos και ψαγμένες Margaritas. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέφι χτυπάει κόκκινο με latino ρυθμούς από συγκρότημα Κουβανών.

«Καλωσόρισμα του Αντώνη»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 3

Η γενναιόδωρη ελληνική φιλοξενία είναι γραμμένη στην ούγια αυτού του εστιατόριου με τη ζεστή σάλα. Οι γεύσεις του, εξόχως μερακλίδικες, πλέκουν το εγκώμιο της ελληνικής κουζίνας. Πεντανόστιμα πιάτα το κοκορέτσι, το αρνάκι λαδορίγανη, η κατσικομακαρονάδα και ο κόκορας με χυλοπίτες στο πήλινο.

«Τηλέμαχος Art Grill»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 4

Βοδινή και σταβλίσια μπριζόλα του κιλού, rib eye από Black Angus, αρνίσια παϊδάκια, μαριναρισμένο μπούτι κόκορα, καβουρμάς, σούβλες, γαρδουμπάκια... Το «ψώνιο» του Γιώργου και του Κώστα Τσιλιγκίρη έχει κάνει αυτήν την ψαγμένη ταβέρνα σημείο αναφοράς του κρέατος στα βόρεια. Η σπέσιαλ κάβα είναι πολύ δυνατή.

«Artisanal»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 5

Στο μπαρ-ρεστοράν μπιζουδάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου με το θεατρικό σύμπαν των Μουρίκη - Γαβαλά, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης παίζει έξυπνα με τις γεύσεις: ντολμάδες με γαρίδες και μαύρο ρύζι, βοδινή ουρά με χειροποίητες μακαρούνες, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και παλαιωμένη γραβιέρα Μετσόβου.

«Nice ’n’ Easy»

6 νόστιμες στάσεις στην Κηφισιά - εικόνα 6

Γκουρμέ, υγιεινό και bio-συνειδητοποιημένο φαγητό είναι το σήμα κατατεθέν στο όμορφο μπιστρό του Δημήτρη Χριστοφορίδη και του σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. O χώρος μοντέρνος και το μενού γεμάτο νόστιμες προκλήσεις: «σπαγκέτι» από τραγανό κολοκυθάκι με χούμους και ψητό αβοκάντο για παράδειγμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Τηλέμαχος Art Grill

Φραγκοπούλου 19, Κάτω Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Artisanal

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.