Δεν θα μπορούσε το φινάλε των Golden Wednesdays στο Golden Hall να μην είναι δυνατό και ιδιαίτερο. Η τελευταία Τετάρτη του μήνα (29/11) έχει και τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού, με επιλεγμένα νόστιμα πιάτα από το «La Pasteria» να τις συνοδεύουν. Έπειτα από τόσες οινικές δοκιμές και ιδανικά pairings ήρθε η στιγμή να μάθουμε καλύτερα τις τέσσερις ποικιλίες, δύο λευκές και δύο ερυθρές, που αποτελούν σημαία της εξωστρέφειας των ελληνικών κρασιών και διαπρέπουν εντός κι εκτός συνόρων: το Ασύρτικο, το Μοσχοφίλερο, το Αγιωργίτικο και το Ξινόμαυρο.
Δοκιμάζοντας τις ετικέτες που έχουν επιλεγεί από την ενημερωμένη wine list του «La Pasteria», θα ανακαλύψουμε τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητές τους. Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η δοκιμή, τα κρασιά θα σερβιριστούν στο ποτήρι μας χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι κάθε φορά. Θα καταφέρουν άραγε κάποιοι να τις ξεχωρίσουν;
Για να διεκδικήσετε τον τίτλο του master των ποικιλιών/πρεσβευτών, κλείστε έγκαιρα θέση στο www.halloftaste.gr.
Χρυσή Τετάρτη με ποικιλίες-πρεσβευτές
Δεν θα μπορούσε το φινάλε των Golden Wednesdays στο Golden Hall να μην είναι δυνατό και ιδιαίτερο: την τελευταία Τετάρτη του μήνα τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού συνοδεύουν πιάτα από το «La Pasteria».