Χρυσή Τετάρτη με ποικιλίες-πρεσβευτές

Δεν θα μπορούσε το φινάλε των Golden Wednesdays στο Golden Hall να μην είναι δυνατό και ιδιαίτερο: την τελευταία Τετάρτη του μήνα τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού συνοδεύουν πιάτα από το «La Pasteria».

Χρυσή Τετάρτη με ποικιλίες-πρεσβευτές

Δεν θα μπορούσε το φινάλε των Golden Wednesdays στο Golden Hall να μην είναι δυνατό και ιδιαίτερο. Η τελευταία Τετάρτη του μήνα (29/11) έχει και τις πιο σημαντικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού, με επιλεγμένα νόστιμα πιάτα από το «La Pasteria» να τις συνοδεύουν. Έπειτα από τόσες οινικές δοκιμές και ιδανικά pairings ήρθε η στιγμή να μάθουμε καλύτερα τις τέσσερις ποικιλίες, δύο λευκές και δύο ερυθρές, που αποτελούν σημαία της εξωστρέφειας των ελληνικών κρασιών και διαπρέπουν εντός κι εκτός συνόρων: το Ασύρτικο, το Μοσχοφίλερο­, το Αγιωργίτικο και το Ξινόμαυρο.

Δοκιμάζοντας τις ετικέτες που έχουν επιλεγεί από την ενημερωμένη wine list του «La Pasteria», θα ανακαλύψουμε τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητές τους. Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η δοκιμή, τα κρασιά θα σερβιριστούν στο ποτήρι μας χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι κάθε φορά. Θα καταφέρουν άραγε κάποιοι να τις ξεχωρίσουν;

Για να διεκδικήσετε τον τίτλο του master των ποικιλιών/πρεσβευτών, κλείστε έγκαιρα θέση στο www.halloftaste.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.