Στο «Όμικρον» ο Μίλτος Αρμένης και ο Χάρης Νικολούζος ετοιμάζονται να ανταλάξουν πάσες: στο ειδικό μενού της Τετάρτης 29/11 μπουρδέτο, μπιάνκο και παστιτσάδα αποδίδονται με σύγχρονους κώδικες.
Κερκυραϊκός αέρας θα φυσήξει την Τετάρτη 29/11 στο «Όμικρον» στη Νέα Ερυθραία. Στην κουζίνα του εστιατορίου του ομίλου Καστελόριζο ο Μίλτος Αρμένης θα υποδεχτεί τον συντοπίτη του Χάρη Νικολούζο, εγκαινιάζοντας έτσι μια σειρά από συμπράξεις με γνωστά ονόματα της ελληνικής γευστικής σκηνής, που σκοπό έχουν να αποδώσουν τις γεύσεις των Επτανήσων με μοντέρνους κώδικες. Στην προκειμένη, η Κέρκυρα είναι εκείνη που βάζει τη σφραγίδα της στο μενού το οποίο θα παρουσιάσουν από κοινού οι δύο σεφ παίζοντας μαγειρικό... πινγκ πονγκ (€ 37 το άτομο). Ξεκινά με μπουρδέτο (με φαγκρί) και τσιγαρέλι με την απαραίτητη κάψα του κοκκινοπίπερου, τσιπς από σπανάκι και καλαμάρι, για να περάσει στη συνέχεια σε ένα ανανεωμένο μυλοκόπι μπιάνκο σε μορφή ντάμπλινγκ με αβγολέμονο από ψαρόζουμο αλλά και σε μια παστιτσάδα με κοτόπουλο νανάκι. Όσο για τα γλυκά, κούτσουλος πιπεράτος –ένα παραδοσιακό γλυκό σε στιλ κέικ με πολλά μπαχαρικά– σε μιξάζ με... τσιζκέικ φέτας, όπως και σοκολάτα με αλάτι και ζελέ τσιτσιμπίρας. Σερβίρεται από τις 7 μ.μ.