Στο «Βλάσση» με το αθηνόραμα Club

Λαχανοντολμάδες και σοφρίτο με έκπτωση 20% στο ιντελεκτουέλ ελληνικό μπιστρό της οδού Μαιάνδρου.

Στο «Βλάσση» με το αθηνόραμα Club

Λαχανοντολμάδες και σοφρίτο με έκπτωση 20% στο ιντελεκτουέλ ελληνικό μπιστρό της οδού Μαιάνδρου.

Στο «Βλάσση» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Ο «Βλάσσης» έχει μεγάλη ιστορία: ξεκίνησε στην οδό Αρµατολών και Κλεφτών στο Λυκαβηττό, µεταστεγάστηκε στην οδό Παστέρ στους Αµπελόκηπους, για να ξαναλλάξει και πάλι... σπίτι και να βρεθεί, πριν από οκτώ χρόνια, στην οδό Μαιάνδρου, πάνω από τη Μιχαλακοπούλου. Οι παλιοί κι οι καινούργιοι φίλοι του, καθισμένοι στη σάλα του, χαίρονται κλασική “αθηναϊκή” και λαχανοντολμάδες, σοφρίτο και χουνκιάρ μπεγιεντί χαζεύοντας τους τοίχους που είναι γεμάτοι από πάνω έως κάτω με αφίσες και ζωγραφικά έργα: στην περίπτωσή του, η ελληνική αστική κουζίνα εκτός από νοστιμάδα έχει και αύρα καλλιτεχνική. Τα μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να τη χαρούν με έκπτωση 20% όλη την εβδομάδα. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.