Ένα μπαρ-ρεστοράν με ηγούμενο τον Νίκο Βουρλιώτη

Ιδού οι πρώτες πληροφορίες για το «Τhe Αbbot» που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στο Χαλάνδρι.

Ένα μπαρ-ρεστοράν με ηγούμενο τον Νίκο Βουρλιώτη

Ιδού οι πρώτες πληροφορίες για το «Τhe Αbbot» που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στο Χαλάνδρι.

Ένα μπαρ-ρεστοράν με ηγούμενο τον Νίκο Βουρλιώτη - εικόνα 1

Ο Νίκος Βουρλιώτης πριν από μερικές ημέρες άνοιξε στο Χαλάνδρι ένα ξεχωριστό μπαρ-ρεστοράν που έχει στενή επαφή με τη φύση και αποφεύγει τα συνθετικά υλικά προτιμώντας το ξύλο και την πέτρα. Τα κοκτέιλ του «Abbot», που σημαίνει «ηγούμενος», έχει επιμεληθεί ο γνωστός bartender Θoδωρής Πύριλος («Α for Athens») και την κουζίνα ο Άκης Αμιράς από το «Nice ‘n’ Easy» και το «Santanna» (Μύκονος), ενώ την ομάδα της περιποίησης καθοδηγεί ο Νίκος Λουκάκης. Στις σπεσιαλιτέ του υπάρχουν comfort πιάτα για δύο σαν το μπουτάκι κι από αρνάκι γάλακτος με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο ή η σιγομαγειρεμένη χοιρινή ωμοπλάτη αλλά και μοντέρνες ιδέες όπως οι γαρίδες τεμπούρα με φύκια και αγιολί μυρωδικών. Το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι σερβίρει και brunch.

Βασιλέως Γεωργίου 3, Χαλάνδρι, 2106825881.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνες με ιστορία: Η Κληματαριά στη Βυτίνα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ

Κοντά 95 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδια οικογένεια μετράει η ταβέρνα Κληματαριά στη Βυτίνα, ένα σπάνιο ρεκόρ που δηλώνει συνέπεια, ποιότητα και, βέβαια, αγάπη…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
21/09/2025

Τρεις ιωδιούχοι λόγοι για φθινοπωρινή απόδραση στη Λευκάδα

Ακροβολισμένα σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αυτά τα εστιατόρια σηκώνουν ψηλά τη θαλασσινή παράδοση της Λευκάδας, συνδυάζοντας εξαιρετική πρώτη ύλη και μαγειρική φινέτσα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο στην Πάρο με κορυφαίες γεύσεις σε τιμές - έκπληξη

Τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου που κατέκτησαν τις γαστρονομικές κορυφές της χρονιάς, μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ειδικά μενού σε μειωμένες τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.