Ένα μπαρ-ρεστοράν με ηγούμενο τον Νίκο Βουρλιώτη

Ιδού οι πρώτες πληροφορίες για το «Τhe Αbbot» που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στο Χαλάνδρι.

Ένα μπαρ-ρεστοράν με ηγούμενο τον Νίκο Βουρλιώτη

Ιδού οι πρώτες πληροφορίες για το «Τhe Αbbot» που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στο Χαλάνδρι.

Ένα μπαρ-ρεστοράν με ηγούμενο τον Νίκο Βουρλιώτη - εικόνα 1

Ο Νίκος Βουρλιώτης πριν από μερικές ημέρες άνοιξε στο Χαλάνδρι ένα ξεχωριστό μπαρ-ρεστοράν που έχει στενή επαφή με τη φύση και αποφεύγει τα συνθετικά υλικά προτιμώντας το ξύλο και την πέτρα. Τα κοκτέιλ του «Abbot», που σημαίνει «ηγούμενος», έχει επιμεληθεί ο γνωστός bartender Θoδωρής Πύριλος («Α for Athens») και την κουζίνα ο Άκης Αμιράς από το «Nice ‘n’ Easy» και το «Santanna» (Μύκονος), ενώ την ομάδα της περιποίησης καθοδηγεί ο Νίκος Λουκάκης. Στις σπεσιαλιτέ του υπάρχουν comfort πιάτα για δύο σαν το μπουτάκι κι από αρνάκι γάλακτος με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο ή η σιγομαγειρεμένη χοιρινή ωμοπλάτη αλλά και μοντέρνες ιδέες όπως οι γαρίδες τεμπούρα με φύκια και αγιολί μυρωδικών. Το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι σερβίρει και brunch.

Βασιλέως Γεωργίου 3, Χαλάνδρι, 2106825881.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.