Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Ένας ζεστά μοντέρνος all-day χώρος ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό μιας δημοφιλούς παγκρατιώτικης γειτονιάς.

Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Το ζεστά μοντέρνο σκηνικό της «Επήρειας», που ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό της Πλατείας Προσκόπων, έχει τη σφραγίδα του γνωστού interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου – ο ίδιος έχει διακοσμήσει και το επίσης καλλιτεχνόφιλο ξενοδοχείο «Art Mainalon» της ίδιας οικογένειας στη Βυτίνα. Καφές και ποτό, ανοιχτά σάντουιτς και μπέργκερ, πίτσα αλλά και μια ταλιάτα ή ένα μπιφτέκι αγριογούρουνου «ντύνονται» στον all day χώρο πίσω από τη Βασ. Κωνσταντίνου με ένα γεωμετρικό πολύχρωμο κολάζ από χαλιά στον τοίχο, σύγχρονη επίπλωση σε λογική mix & match, έργα τέχνης από τη συλλογή της γκαλερί Titanium και μια πόρτα με εμφανή μοτέρ και γρανάζια που προσθέτει μια πινελιά λειτουργικής... βιομηχανικής αισθητικής.

(Κτησίου 2, Παγκράτι, 2107254594)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.