Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Ένας ζεστά μοντέρνος all-day χώρος ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό μιας δημοφιλούς παγκρατιώτικης γειτονιάς.

Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Το ζεστά μοντέρνο σκηνικό της «Επήρειας», που ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό της Πλατείας Προσκόπων, έχει τη σφραγίδα του γνωστού interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου – ο ίδιος έχει διακοσμήσει και το επίσης καλλιτεχνόφιλο ξενοδοχείο «Art Mainalon» της ίδιας οικογένειας στη Βυτίνα. Καφές και ποτό, ανοιχτά σάντουιτς και μπέργκερ, πίτσα αλλά και μια ταλιάτα ή ένα μπιφτέκι αγριογούρουνου «ντύνονται» στον all day χώρο πίσω από τη Βασ. Κωνσταντίνου με ένα γεωμετρικό πολύχρωμο κολάζ από χαλιά στον τοίχο, σύγχρονη επίπλωση σε λογική mix & match, έργα τέχνης από τη συλλογή της γκαλερί Titanium και μια πόρτα με εμφανή μοτέρ και γρανάζια που προσθέτει μια πινελιά λειτουργικής... βιομηχανικής αισθητικής.

(Κτησίου 2, Παγκράτι, 2107254594)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.