Μια λευκή Golden Wednesday

Στο πιστό μας ραντεβού με τις «Χρυσές Τετάρτες» το Σαββατιανό, το Μοσχοφίλερο και η Μαλαγουζιά ενθουσίασαν.

Μια λευκή Golden Wednesday

Εσείς ποιο λευκό κρασί προτιμάτε; Είναι ακόμα η εποχή τους και οι ελληνικές ποικιλίες μας δίνουν εξαιρετικές επιλογές για να περάσουμε καλά. Για του λόγου το αληθές στο πιστό μας ραντεβού με τις «Χρυσές Τετάρτες» το Σαββατιανό, το Μοσχοφίλερο και η Μαλαγουζιά ενθουσίασαν.

Μια λευκή Golden Wednesday - εικόνα 1

Σε μια ακόμα sold out παρουσίαση στο ανανεωμένο Pastis δοκιμάσαμε τις τρεις σημαντικές ελληνικές ποικιλίες συνδυασμένες με το νέο πολύ νόστιμο μενού. Το παιχνίδι των ταιριασμάτων ήταν πιο συναρπαστικό… Από κάθε ποικιλία είχαμε δυο διαφορετικές εκδοχές, που διεκδικούσαν το καλύτερο ταίρι τους. Τελικά το 9 Σαββατιανό του κτήματος Μουσών ένωσε την φρουτώδη φρεσκάδα του με μια δροσερή σαλάτα τόνου, ενώ το Σαββατιανό της Φράγκου με τη λεμονάτη επίγευση απογείωσε το ταρτάρ σολομού.

Μια λευκή Golden Wednesday - εικόνα 2

Στη περίπτωση του Μοσχοφίλερου τα λουλουδάτα αρώματα του Λαντίδη έδωσαν περισσότερη ένταση στο ριζότο με τα άγρια μανιτάρια και η πληθωρική Μαντινεία Νασιάκου φρέσκαρε στον ουρανίσκο τα γευστικά garganeli με κοτόπουλο. Στο τελευταίο ντουέτο με τη Μαλαγουζιά το κρασί της Ρωξάνης Μάτσα με τα εξωτικά αρώματα έδεσε απόλυτα με το spaggeti με γαρίδες και η αρμονική και φινετσάτη πρόταση του κτήματος Άλφα έκανε δυνατό φινάλε με ένα μυρωδάτο μπιφτέκι γαλοπούλας.

Μια λευκή Golden Wednesday - εικόνα 3

Αυτή η Χρυσή Τετάρτη τα είχε όλα, μας μύησε στα μυστικά των Ελληνικών ποικιλιών και στα tips των συνδυασμών και ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να καλωσορίσουμε το Hall of taste, που έρχεται τον Οκτώβριο. Μπείτε στο site www.halloftaste.gr και πιάστε το γευστικό τέμπο, που θα κρατήσει για οκτώ μέρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.