Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα το βρίσκουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου άρχισαν όλα.

Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα το βρίσκουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου άρχισαν όλα.

Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού - εικόνα 1
Το παλιό «Rock ‘n’ Roll» (αριστερά). Οι Γιώργος και Ανδρέας Πιτσιλής και ο Γιάννης Μωράκης (δεξιά) στην προηγούμενη... μεταφορά

Έχει γράψει ιστορία στο Κολωνάκι. Το «Rock ‘n’ Roll» άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 1987 και μέτρησε είκοσι πέντε επιτυχημένες σεζόν προτού κατεβάσει αυλαία το 2011 με τους πιστούς του φαν να φωνάζουν ρυθμικά «δεν θα κλείσεις ποτέ». Εισακούστηκαν. Οκτώ μήνες μετά έπιασε γωνία στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Τώρα, που οι αδερφοί Πιτσιλή, ο Γιάννης Μωράκης και ο Πέτρος Απαλλάκης αποφάσισαν να το επαναφέρουν στην αρχική θέση του, σχεδιάζει να πατήσει το restart με ένα μεγάλο μεσημεριανό σαββατιάτικο πάρτι –εκείνο τα καθιέρωσε– το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Απ’ ό,τι μας είπε ο Ανδρέας Πιτσιλής, ήδη ξεκίνησαν να του τηλεφωνούν φίλοι για να εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα εμβληματικά στο παρελθόν τραπέζια για το opening. Η συνταγή παραμένει σταθερή. Οι καθρέφτες κι ο πολυέλαιος σήμα κατατεθέν θα δηλώνουν «παρών», ο επάνω χώρος όπου παλιότερα καθόσουν μόνο για φαγητό θα έχει και μπαρ, η κονσόλα κρατώντας τη διάθεση ροκ, θα λοξοδρομεί και προς το slow tempo house, κι η κουζίνα θα διαφοροποιηθεί λίγο, ακολουθώντας τις διαθέσεις της εποχής – για το μαγειρικό team και το γευστικό της ρεπερτόριο θα επανέλθουμε μόλις συγκεκριμενοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.