Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα το βρίσκουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου άρχισαν όλα.

Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα το βρίσκουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου άρχισαν όλα.

Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού - εικόνα 1
Το παλιό «Rock ‘n’ Roll» (αριστερά). Οι Γιώργος και Ανδρέας Πιτσιλής και ο Γιάννης Μωράκης (δεξιά) στην προηγούμενη... μεταφορά

Έχει γράψει ιστορία στο Κολωνάκι. Το «Rock ‘n’ Roll» άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 1987 και μέτρησε είκοσι πέντε επιτυχημένες σεζόν προτού κατεβάσει αυλαία το 2011 με τους πιστούς του φαν να φωνάζουν ρυθμικά «δεν θα κλείσεις ποτέ». Εισακούστηκαν. Οκτώ μήνες μετά έπιασε γωνία στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Τώρα, που οι αδερφοί Πιτσιλή, ο Γιάννης Μωράκης και ο Πέτρος Απαλλάκης αποφάσισαν να το επαναφέρουν στην αρχική θέση του, σχεδιάζει να πατήσει το restart με ένα μεγάλο μεσημεριανό σαββατιάτικο πάρτι –εκείνο τα καθιέρωσε– το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Απ’ ό,τι μας είπε ο Ανδρέας Πιτσιλής, ήδη ξεκίνησαν να του τηλεφωνούν φίλοι για να εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα εμβληματικά στο παρελθόν τραπέζια για το opening. Η συνταγή παραμένει σταθερή. Οι καθρέφτες κι ο πολυέλαιος σήμα κατατεθέν θα δηλώνουν «παρών», ο επάνω χώρος όπου παλιότερα καθόσουν μόνο για φαγητό θα έχει και μπαρ, η κονσόλα κρατώντας τη διάθεση ροκ, θα λοξοδρομεί και προς το slow tempo house, κι η κουζίνα θα διαφοροποιηθεί λίγο, ακολουθώντας τις διαθέσεις της εποχής – για το μαγειρικό team και το γευστικό της ρεπερτόριο θα επανέλθουμε μόλις συγκεκριμενοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/09/2022

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".