Το άπαιχτο μεσημεριανό μενού του «Milos»

Αλλού, με € 34, θα έτρωγες μόνο μια αμφιβόλου ποιότητας αστακομακαρονάδα. Στο μενού που μόλις ανανέωσε ο Κώστας Σπηλιάδης όμως...

Το άπαιχτο μεσημεριανό μενού του «Milos»

Αλλού, με € 34, θα έτρωγες μόνο μια αμφιβόλου ποιότητας αστακομακαρονάδα. Στο καινούργιο μεσημεριανό μενού του «Milos» που μόλις ανανέωσε ο Κώστας Σπηλιάδης, ο αστακός κολυμπάει στο ενυδρείο προτού τον μαγειρέψουν και έρχεται θεαματικά σερβιρισμένος με δυνατή νοστιμάδα, γευστική ένταση και άψογα al dente λινγκουίνι. Κι αυτή είναι μία μόνο από τις επιλογές κύριου πιάτου του μενού, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης: εξαιρετικό σκοτσέζικο σολομό σχάρας ασυνήθιστα σερβιρισμένο με φασόλια πιάζ (ωραία καινοτομία) ή ακόμη ταρτάρ σε αλλιώτικο fish & chips με τηγανητές πατάτες Νάξου, ένα βαθιά νόστιμο κριθαράκι με βασιλικό, ντομάτα και παλαιωμένο ανθότυρο Κρήτης ή αρνίσια παϊδάκια με πατάτες.

Προηγουμένως, θα έχετε ξεκινήσει με βελουτέ αγγουριού με γιαούρτι και θα έχετε επιλέξει ανάμεσα σε εξαιρετικά ορεκτικά: τα φανταστικά ωμά ψαρικά ή το ceviche του «Milos», χταπόδι στη σχάρα με φακές και κάππαρη ή ένα τρίπτυχο με χούμους, ταραμά και τυροκαυτερή. Για γλυκό, θα διαλέξετε ανάμεσα σε homemade παγωτά (απίθανα αρωματικό το πρωτότυπο σορμπέ καϊμάκι), φρούτα ή γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Είναι τεφαρίκι αυτό το πλούσιο μενού με € 34/άτομο, σ’ ένα αριστοκρατικό εστιατόριο με εξαιρετικό σέρβις. Θα αμαρτήσετε αν το χάσετε!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα κορυφαία παρεΐστικα εστιατόρια της Αθήνας σε σπέσιαλ τιμές

Από το Ex Machina και το Pharaoh μέχρι τις Σεϋχέλλες, τον Τηλέμαχο ή τον Τραβόλτα, αυτά τα βραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας είναι ιδανικά για να απολαύσετε το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, με ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές και παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
21/09/2025

Ένα από τα πιο cool street food της Θεσσαλονίκης ήρθε και στην Αθήνα

Χεράτο φαγητό με τις δικές του νόρμες και ωραία vibes επί της οδού Αρτέμιδος, σε μία άρτι αφιχθείσα πρόταση.

Ταβέρνες με ιστορία: Η Κληματαριά στη Βυτίνα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ

Κοντά 95 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδια οικογένεια μετράει η ταβέρνα Κληματαριά στη Βυτίνα, ένα σπάνιο ρεκόρ που δηλώνει συνέπεια, ποιότητα και, βέβαια, αγάπη…

Τρεις ιωδιούχοι λόγοι για φθινοπωρινή απόδραση στη Λευκάδα

Ακροβολισμένα σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αυτά τα εστιατόρια σηκώνουν ψηλά τη θαλασσινή παράδοση της Λευκάδας, συνδυάζοντας εξαιρετική πρώτη ύλη και μαγειρική φινέτσα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο στην Πάρο με κορυφαίες γεύσεις σε τιμές - έκπληξη

Τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου που κατέκτησαν τις γαστρονομικές κορυφές της χρονιάς, μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ειδικά μενού σε μειωμένες τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.