
Αλλού, με € 34, θα έτρωγες μόνο μια αμφιβόλου ποιότητας αστακομακαρονάδα. Στο καινούργιο μεσημεριανό μενού του «Milos» που μόλις ανανέωσε ο Κώστας Σπηλιάδης, ο αστακός κολυμπάει στο ενυδρείο προτού τον μαγειρέψουν και έρχεται θεαματικά σερβιρισμένος με δυνατή νοστιμάδα, γευστική ένταση και άψογα al dente λινγκουίνι. Κι αυτή είναι μία μόνο από τις επιλογές κύριου πιάτου του μενού, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης: εξαιρετικό σκοτσέζικο σολομό σχάρας ασυνήθιστα σερβιρισμένο με φασόλια πιάζ (ωραία καινοτομία) ή ακόμη ταρτάρ σε αλλιώτικο fish & chips με τηγανητές πατάτες Νάξου, ένα βαθιά νόστιμο κριθαράκι με βασιλικό, ντομάτα και παλαιωμένο ανθότυρο Κρήτης ή αρνίσια παϊδάκια με πατάτες.
Προηγουμένως, θα έχετε ξεκινήσει με βελουτέ αγγουριού με γιαούρτι και θα έχετε επιλέξει ανάμεσα σε εξαιρετικά ορεκτικά: τα φανταστικά ωμά ψαρικά ή το ceviche του «Milos», χταπόδι στη σχάρα με φακές και κάππαρη ή ένα τρίπτυχο με χούμους, ταραμά και τυροκαυτερή. Για γλυκό, θα διαλέξετε ανάμεσα σε homemade παγωτά (απίθανα αρωματικό το πρωτότυπο σορμπέ καϊμάκι), φρούτα ή γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Είναι τεφαρίκι αυτό το πλούσιο μενού με € 34/άτομο, σ’ ένα αριστοκρατικό εστιατόριο με εξαιρετικό σέρβις. Θα αμαρτήσετε αν το χάσετε!