
Το «Andronis Gastronomy 2017» εξελίσσεται σ ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά φεστιβάλ της χώρας. Μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι σεφ μας δελεάζουν μ ένα κρεσέντο δημιουργικότητας.
Το «Andronis Gastronomy 2017» εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά φεστιβάλ της χώρας. Μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι σεφ μας δελεάζουν με ένα κρεσέντο δημιουργικότητας.
Το «Andronis Gastronomy 2017» εξελίσσεται σ ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά φεστιβάλ της χώρας. Μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι σεφ μας δελεάζουν μ ένα κρεσέντο δημιουργικότητας.
Ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο γεννιέται στη Χίο.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMH σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.
Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.
Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.
To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".
O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".
Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.