Lounging κάτω απ’ τα αστέρια

Η χαλαρή ταράτσα του «Avenue Under the Stars» έκανε πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι στο δημοφιλές all day bar-resto των νοτίων προαστίων «Rock Avenue», βάζοντας στιλάτη σφραγίδα στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια

Η χαλαρή ταράτσα «Avenue Under the Stars» έκανε πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι στο δημοφιλές all day bar-resto των νοτίων προαστίων «Rock Avenue», βάζοντας στιλάτη σφραγίδα στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια - εικόνα 1

Λιτά μοντέρνο σκηνικό κάτω απ’ τα αστέρια, έργο του γνωστού γραφείου interior design Gruppo decorativo, πράσινο και αρωματικές δάφνες τριγύρω, λευκά πανό που κυματίζουν στον αέρα, λευκοί καναπέδες, μπαρ και σκαμπό δημιουργούν μιαν ανάλαφρη αίσθηση διακοπών.

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια - εικόνα 2

Ο χώρος, ανοιχτός από παντού, σε προδιαθέτει για ρομαντικές νυχτερινές στιγμές με ποτό και light πιάτα σε μεσογειακές-διεθνείς γεύσεις: πλατό µε βραχάκια παρµεζάνας, προσούτο και µαρµελάδα ντοµάτας, κροκετάκια παρµεζάνας µε προσούτο Πάρµας, µαρµελάδα ντοµάτας και πραλίνα φουντουκιού, µοσχαρίσιο φιλέτο σχάρας µε πουρέ γλυκοπατάτας, T-bone, ριζότο µε σπαράγγια, σολοµός σχάρας µε κινόα αλλά και ωραίες σαλάτες (πράσινη με βαλεριάνα, καρύδια, σύκα, ρόδι, flakes παρµεζάνας και σος βινεγκρέτ, «Melone» με σπανάκι, ρόκα, γαλλική σαλάτα, πεπόνι, προσούτο και βινεγκρέτ µάνγκο).

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια - εικόνα 3

Signature cocktails κι επιλεγμένες ετικέτες κρασιoύ από τον ευρωπαϊκό αμπελώνα μακραίνουν όμορφα τις καλοκαιρινές νύχτες under the stars.

Λεωφ. Καλαμακίου 97 (2ος όροφος), Άλιμος, 2109858880, rockavenuegr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.