Το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο «La Suite Lounge», στον τελευταίο όροφο του «St George Lycabettus», έχει θέα σε oλόκληρη την Αθήνα, στεφανωμένη από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό και με τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού στο βάθος.
Ο executive chef Βασίλης Μήλιος παρουσιάζει μαζί με την ομάδα του το «γαλανόλευκο» μενού «Greek aromatic cuisine» με έμφαση στα αυθεντικά ελληνικά υλικά, τα τοπικά προϊόντα και τα πολλά αρωματικά βότανα που καλλιεργούνται στον «κήπο του σεφ» στον 6ο όροφο. Ενδεικτικά πιάτα η πολύχρωμη σαλάτα σε τραγανές φέτες ψωμιού με κατίκι Δομοκού, κρέμα σύκου και βινεγκρέτ δενδρολίβανου, το καρπάτσιο από μοσχάρι με αρωματικά βότανα και γραβιέρα, η σφυρίδα με χυμό μανταρίνι και λουίζα με χόρτα εποχής, το χοιρινό φιλέτο με κρέμα σελινόριζας και μαρμελάδα φρούτων.
Η εμπειρία συμπληρώνεται με μια εντυπωσιακή ποικιλία από απεριτίφ και πρωτότυπα κοκτέιλ μαζί με Greek finger bites στο ολοκαίνουργιο «White Bar», ελαφρά, υγιεινά σνακ, καθημερινά happy hour και ΒΒQ Mondays στο pool bar στον 7ο όροφο (ενημερωθείτε για τα exclusive προνόμια στη χρήση της πισίνας για τα μέλη του club), με DJ sets που μας ταξιδεύουν «εκεί όπου τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τα αστέρια».
Ξεν. «St George Lycabettus», Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416000, www.sgl.gr