Τα «TGI Fridays» σε αλέγρο μεξικάνικο ρυθμό

Μέχρι το Μεξικό θα μας ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, γεμίζοντας τα βράδια μας έντονα χρώματα, χαρούμενες, ανέμελες μουσικές και ξελογιαστικές νοστιμιές.

Τα «TGI Fridays» σε αλέγρο μεξικάνικο ρυθμό

Μέχρι το Μεξικό θα μας ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι τα TGI Fridays™, γεμίζοντας τα βράδια μας έντονα χρώματα, χαρούμενες, ανέμελες μουσικές και ξελογιαστικές νοστιμιές.

Τα «TGI Fridays» σε αλέγρο μεξικάνικο ρυθμό - εικόνα 1

Έχουν πάθει... Mexiquila! Η κουζίνα φοράει περήφανα το σομπρέρο της κι εμφανίζει τα πληθωρικά Macho Nachos, χειροποίητα, τραγανά tortilla chips δηλαδή με πικάντικο κιμά, σιγομαγειρεμένο με πιπεριές chipotle και tequila, που συνοδεύεται από queso cheese sauce και φρέσκο guacamole –κάνουν ήδη θραύση– αλλά και τέσσερις διαφορετικές γεύσεις λαχταριστών tacos για όλα τα γούστα: έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε Chicken & pepper tacos, Chimichurri pork με σιγομαγειρεμένο χοιρινό, Beef brisket και Jalapeno cream brisket tacos με αβοκάντο­ και κατσικίσιο τυρί.

Τα «TGI Fridays» σε αλέγρο μεξικάνικο ρυθμό - εικόνα 2

Στα κυρίως πιάτα, πάντα σε μεξικάνικο τερέν, το Fried burrito και η Chicken enchilada υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ την ώρα του επιδορπίου κάνουν γλυκό κρεσέντο τα φρεσκοψημένα και άκρως εθιστικά Churros ή αλλιώς μεξικάνικοι λουκουμάδες, πασπαλισμένοι με ζάχαρη και κανέλα.

Τα «TGI Fridays» σε αλέγρο μεξικάνικο ρυθμό - εικόνα 3

Κι επειδή μεξικάνικη­ φιέστα χωρίς το εθνικό ποτό-σήμα κατατεθέν, την tequila δηλαδή, δεν νοείται, τα μπαρ των TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει, συμπληρώνοντας το καλοκαιρινό τους μωσαϊκό, τρία ξεχωριστά cocktails, τα οποία μπορεί κάποιος να πιει σαν βέρος Μεξικάνος, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ: μια άκρως δροσιστική Watermelon Margarita με καρπούζι και νέκταρ αγαύης, μια ελαφρά πικάντικη Pink chili Margarita με ροζ γκρέιπφρουτ και σιρόπι τσίλι ή ένα σπιρτόζικο Εl Burro με σπιτικό σιρόπι ginger και φρέσκο χυμό λεμονιού.

www.fridays.gr

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Βουλιαγμένης 276 (Athens Metro Mall), Αγ. Δημήτριος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;