Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Ετοιμάζουμε summer απόδραση την Τετάρτη 28/6 στο Golden Hall, σε μια ξεχωριστή Golden Wednesday με τον Νικολά Ραδίση και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Μιια ξεχωριστή Golden Wednesday στο Golden Hall με τον Νικολά Ραδίση, ασιατικά πιάτα και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία - εικόνα 1

Ετοιμάζουμε summer απόδραση αυτήν την Τετάρτη 28/6 με άλλη μία ξεχωριστή Golden Wednesday γεμάτη αφρούς. Το αγαπημένο μας γαστρονομικό ραντεβού κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα έρχεται με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Το σκηνικό στήνεται στο φινετσάτο «Wagamama» και περιλαμβάνει το must drink της εποχής, την μπίρα. Η παρουσίαση θα είναι ανατρεπτική, καθώς στο τερέν της δοκιμής θα μπουν διάσημες, πρωτότυπες και ιδιαίτερες ξανθιές μπίρες από την Ασία (βλ. Tsingtao, Asahi, Kirin, Sapporo) και η ελληνική Odyssey στην ξανθιά και την κόκκινη εκδοχή της.

Ο Νικολά Ραδίσης, δημιουργός του www.beerbartender.gr, θα είναι ο ρυθμιστής της ­ελληνο-ασιατικής συνάντησης, θα μας μάθει να τις δοκιμάζουμε σωστά, να ξεχωρίζουμε τις ιδιαιτερότητές τους και να τις... προξενεύουμε με τα κατάλληλα γευστικά ταίρια. Στην τελευταία ενότητα θα βοηθήσουν τα νόστιμα πιά­τα του «Wagamama» από το νέο καλοκαιρινό μενού. Σκοπός των ντουέτων μπίρας και ασιατικών πιάτων είναι να μας δώσουν ιδέες για αναβαθμισμένες θερινές στιγμές. Φροντίστε την κράτησή σας, επειδή αυτή η Χρυσή Τετάρτη δεν χάνεται...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο "Junky the Foodtruck" θα φας διαφορετικό 'βρώμικο'

Το Mini Cooper που έγινε καντίνα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση βρώμικου στο κέντρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
31/03/2023

Pre & After theatre: τα εστιατόρια και μπαρ που ολοκληρώνουν τη θεατρική έξοδο

Οι προτάσεις που συμπληρώνουν τις εμπειρίες εξόδου των θεατρόφιλων λίγο πριν ανέβει η αυλαία ή όταν τα φώτα στη σκηνή σβήσουν.

Τα ελληνικά εστιατόρια της La Liste Mediterranean 2023

7 εκπρόσωποι της εστιατορικής σκηνής της χώρας βραβεύτηκαν στον έγκριτο θεσμό και σε μία νέα κατηγορία που κάνει focus στη Μεσόγειο.

Οι σεφ μίλησαν: Ο Έκτορας Μποτρίνι πιο επιδραστικός σεφ της Ελλάδας

Γιορτάζοντας φέτος τα 30 τους χρόνια, οι Χρυσοί Σκούφοι δίνουν το λόγο στους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, καλώντας τους να αναδείξουν τους συναδέλφους τους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εστιατορική πραγματικότητα της χώρας. Με τον Έκτορα Μποτρίνι στην πρώτη θέση και τους Σωτήρη Ευαγγέλου και Αθηναγόρα Κωστάκο να συμπληρώνουν τη χρυσή τριάδα της μεγάλης ψηφοφορίας, ιδού το top 10 των πιο επιδραστικών σεφ της χώρας!

Άννη Ηλιοπούλου, πώς άντεξαν για 30 χρόνια οι Χρυσοί Σκούφοι;

Η εμπνεύστρια και επικεφαλής των Χρυσών Σκούφων Άννη Ηλιοπούλου μάς θυμίζει πώς γεννήθηκε, πώς εδραιώθηκε και πώς εξελίχθηκε ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός, που εδώ και 30 χρόνια οδηγεί την εστιατορική σκηνή της Ελλάδας σε διαρκή αναβάθμιση, ωθώντας τη συνεχώς προς νέες κορυφές.

NiDo

Ολοκαίνουργιο γαστρονομικό μπαρ, που καινοτομεί στην προσέγγιση της fusion κοσμοπολίτικης κουζίνας του σερβίροντας μικρά πιάτα. Έχει ρυθμό, τρυφερότητα και σκληράδα, ό,τι πρέπει και για after office χαλάρωση και για μενού γευσιγνωσίας.

Το "Dolli’s" είναι το πιο πρόσφατο γαστρονομικό must

Ασυναγώνιστη θέα, προσεγμένη κουζίνα με δημοφιλή hit, κομψό σκηνικό, το εστιατόριο στο roof του "The Dolli at Acropolis" είναι "πρέπει" εμπειρία.