Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Ετοιμάζουμε summer απόδραση την Τετάρτη 28/6 στο Golden Hall, σε μια ξεχωριστή Golden Wednesday με τον Νικολά Ραδίση και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία

Μιια ξεχωριστή Golden Wednesday στο Golden Hall με τον Νικολά Ραδίση, ασιατικά πιάτα και... διηπειρωτικές μπίρες.

Χρυσή Τετάρτη με ελληνο-ασιατική συμμαχία - εικόνα 1

Ετοιμάζουμε summer απόδραση αυτήν την Τετάρτη 28/6 με άλλη μία ξεχωριστή Golden Wednesday γεμάτη αφρούς. Το αγαπημένο μας γαστρονομικό ραντεβού κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα έρχεται με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Το σκηνικό στήνεται στο φινετσάτο «Wagamama» και περιλαμβάνει το must drink της εποχής, την μπίρα. Η παρουσίαση θα είναι ανατρεπτική, καθώς στο τερέν της δοκιμής θα μπουν διάσημες, πρωτότυπες και ιδιαίτερες ξανθιές μπίρες από την Ασία (βλ. Tsingtao, Asahi, Kirin, Sapporo) και η ελληνική Odyssey στην ξανθιά και την κόκκινη εκδοχή της.

Ο Νικολά Ραδίσης, δημιουργός του www.beerbartender.gr, θα είναι ο ρυθμιστής της ­ελληνο-ασιατικής συνάντησης, θα μας μάθει να τις δοκιμάζουμε σωστά, να ξεχωρίζουμε τις ιδιαιτερότητές τους και να τις... προξενεύουμε με τα κατάλληλα γευστικά ταίρια. Στην τελευταία ενότητα θα βοηθήσουν τα νόστιμα πιά­τα του «Wagamama» από το νέο καλοκαιρινό μενού. Σκοπός των ντουέτων μπίρας και ασιατικών πιάτων είναι να μας δώσουν ιδέες για αναβαθμισμένες θερινές στιγμές. Φροντίστε την κράτησή σας, επειδή αυτή η Χρυσή Τετάρτη δεν χάνεται...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.