Η νύχτα των μπέργκερ

Εσύ τι τύπος είσαι; Texas Lobby ή Greek Mafia; Μια τετράδα μπέργκερ σε περιμένει κάθε Τετάρτη στον «Άμπακο» στην Τρούμπα σε σπέσιαλ τιμή.

Η νύχτα των μπέργκερ

Εσύ τι τύπος είσαι; Texas Lobby ή Greek Mafia; Μια τετράδα μπέργκερ σε περιμένει κάθε Τετάρτη στον «Άμπακο» στην Τρούμπα σε σπέσιαλ τιμή.

Η νύχτα των μπέργκερ - εικόνα 1

Το Τexas Lobby (με BBQ sauce, ντομάτα, μαρούλι, onion rings, tabasco, προβολόνε και τραγανό μπέικον), το Greek Mafia (με μους φέτας, σάλτσα ντομάτας, μαρούλι, onion rings και αγγουράκι τουρσί), το American Classic with a Twist με μπιφτέκι από τρία διαφορετικά κομμάτια Βlack Angus (με μαγιονέζα τρούφας, iceberg, ντομάτα, τσένταρ και μπέικον) και το Mafia Burger (με μαγιονέζα βασιλικού, ντομάτα, baby ρόκα, μοτσαρέλα και προσούτο) σε περιμένουν κάθε Τετάρτη (από τις 7 μ.μ.) στον «Άμπακο», σε τιμή € 10 έκαστο. Ολόκληρη η κολεξιόν των μπέργκερ του steak house της Τρούμπας, που ψήνει τα ψωμάκια του στον ξυλόφουρνο προτού τα γεμίσει και βάλει δίπλα τους πατάτες κομμένες στο χέρι, προσφέρεται με έκπτωση 15-25%.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.