«Avenue under the stars» και πάνω από την λεωφόρο

Φαγητό, κοκτέιλ και lounging σε μια χαλαρή ταράτσα που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό στον Άλιμο.

«Avenue under the stars» και πάνω από την λεωφόρο

Φαγητό, κοκτέιλ και lounging σε μια χαλαρή ταράτσα που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό στον Άλιμο.

«Avenue under the stars» και πάνω από την λεωφόρο - εικόνα 1

Στην τριγυρισμένη από φυτά ταράτσα του γνωστού στα νότια προάστια all-day χώρου «Rock Avenue» στην λεωφόρο Καλαμακίου έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του το «Avenue Under the Stars». Λιτά μοντέρνο σε στιλ, το άρτι αφιχθέν εστιατόριο του Αλίμου στήνει καλοκαιρινό open-air σκηνικό για κάθε διάθεση: Κλασικού τύπου μεσογειακές-διεθνείς γεύσεις (βλ. σαλάτες, ριζότι, T-bone και μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας, σολομό με κινόα κ.ά.), κοκτέιλ και lounge μουσικές μοιράζονται σε διάφορες γωνιές, από τα τραπέζια και τους λευκούς καναπέδες μέχρι το λευκοντυμένο μπαρ με τα επίσης λευκά σκαμπό. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.